Cum reușește un român să nu mai dea bacșiș curierilor. „Eu cobor mereu că să am motiv”

Cum reușește un român să nu mai dea bacșiș curierilor. „Eu cobor mereu că să am motiv”
Sursa foto: Freepik

Un român a gasit o metodă pentru a nu mai da bacșiș curierilor care îi livrează mâncarea și afirmă că a reușit să economisească bani în acest fel.

Clienți nemulțumiți de livrările curierilor

Livările mâncărurilor au crescut în pandemie, dar de atunci românii continuă să aleagă să comande mâncare. Cu toate acestea, apar multe probleme, printre care întârzieri, coletele deteriorate sau piedute, iar unii curieri refuză să livreze până la ușa clienților și le ceară să coboare sau să se întâlnească într-un loc stabilit, conform Cancan.

Unii clienți sunt nemulțumiți de faptul că nu le sunt livrate coletele la ușă, curierii găsesc mereu scuze legat de timp pentru a nu duce comanda la ușă, dar unii au gasit o soluție mult mai bună.

Metoda prin care un român nu oferă bacșiș curierilor

Un român a explicat metoda prin care el reușește să nu mai dea bacșiș. El spune că nu îl deranjează să coboare pentru a-și lua coletelul și alege această metodă chiar și atunci când curierul nu îi cere acest lucru.

„Eu cobor mereu că să am motiv să nu le dau bacșiș. La Glovo fac la fel.”, a dezvăluit bărbatul, pe rețelele de socializare.

Românii sunt sfătuiți să verifice politica de livrare înainte de a plasa comanda. Chiar dacă, de obicei, curierul ar trebui să livreze la ușa destinatului, sunt și situații în care el nu intră în clădire, iar clientul va trebui să coboare după colet.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`