Cum putem îmbunătății aspectul pielii prin eliminarea unui aliment. Ce recomandă nutriționiștii

Cum putem îmbunătății aspectul pielii prin eliminarea unui aliment. Ce recomandă nutriționiștii
Sursa: Pixabay

Zahărul este unul dintre alimentele care poate afecta sănătatea organismului. Nutriționiștii ne recomandă să reducem cantitatea de zahăr pe care o consumăm pentru a îmbunătății aspectul pielii.

Zahărul afectează fizionomia feței și duce la kilogramele în plus

Nu este o noutate faptul că zahărul consumat în cantități mult prea mari poate să afecteze greutatea, însă conform parade, acesta poate schimba și fizionomia feței, potrivit Adevărul.ro.

Potrivit nutriționiștilor, este important să facem diferența între zahărul adăugat și cel care apare în mod natural în alimente și produse. Zahărul natural se găsește în lapte, cereale integrale, fructe proaspete și uscate dar și legume, care sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți importanți.

Acest tip de zahăr nu are Același efect ca și cel adăugat. Produse bogate în zahăr nu conțin suficienți nutrienti, precum proteinele și fibrele, dar contribuie și la inflamarea feței și la aspectul de piele iritată.

Efectele zahărului asupra tenului

Zahărul adăugat poate face pielea să arate umflată și iritată, dar poate favoriza și apariția altor afecțiuni, precum bolile de inimă, bolile autoimune și bolile inflamatorii intestinale, unele tipuri de artist ro și chiar alergie.

Inflamația cronică, care poate fi determinată De consumul excesiv de zahăr, poate duce la erupții cutanate, roșeață și umflături.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`