Cum poți să plătești online taxele și impozitele locale, în 2024 / Nu mai este nevoie să vă deplasați la Primărie

Cum poți să plătești online taxele și impozitele locale, în 2024 / Nu mai este nevoie să vă deplasați la Primărie
Sursa foto: Freepik

Taxele și impozitele locale pot fi plătite pe Internet cu ajutorul platformei ghiseul.ro. Utilizând această aplicație vei putea să plătești ușor și sigur, fără comision, toate taxele pe anul acesta.

Nu va fi nevoie să te deplasezi la Primărie pentru a primi datele de autentificare, pentru că le vei putea primi pe mail sau le vei putea solicita online folosind cardul bancar.

Cum să plătești online taxele și impozitele, în 2024

Din contul dumneavoastră nu se va extrage nicio sumă de bani, pentru că solicitarea este gratuită. De reținut este faptul că datele de acces pot fi solicitate pe Internet doar de persoanele fizice.

Cei care plătesc taxele și impozitele locale până la 31 martie vor beneficia de o reducere de 10%.

Prin intermediul Ghișeul.ro poți să plătești impozite şi taxe stabilite de instituţiile publice înrolate în sistem precum şi amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 15 zile calendaristice și pot fi efectuate plăţi aferente prestării oricărui serviciu public, inclusiv oricărui serviciu comunitar de utilitate publică, precum şi orice plăţi aflate în legătură, directă sau indirectă, cu prestarea respectivului serviciu public.

Cum poți să îți faci cont pe Ghișeul.ro

Datele de logare Ghișeul.ro pot să fie obținute prin două metode:

  1. Primăria unde aveți obligații de plată vă poate genera datele de logare în urma unei solicitarii făcute de dvs în acest sens. Puteţi solitica date de acces (utilizator și parolă) de la instituția publică la care aveți obligații de plată, dacă instituţia este înregistrată în sistem şi este activă pentru plata cu autentificare. Datele de contact ale Instituţiei publice le puteţi accesa prin „click” pe denumirea instituţiei în Secţiunea Instituţii înrolate.
  2. Metoda online de obținere a datelor de logare. Accesaţi secţiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro şi parcurgeţi etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”.

Reprezentanții aplicației susțin că transferul datelor de card este strict între dvs. și procesator. Nici Autoritatea pentru Digitalizarea României și nici instituțiile beneficiare nu vor stoca aceste informații, scrie antena3.ro.

Ghişeul.ro nu preia, nu prelucrează si nu stochează în nici un fel date referitoare la cardurile bancare, datele fiind introduse de utilizator direct ți exclusiv în sistemele procesatorilor prin interfețele acestora, în termenii și condițiile proprii ale acestora.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`