Cum îți poți amenaja un interior modern în care să te simți confortabil, în camera de zi?

Cum îți poți amenaja un interior modern în care să te simți confortabil, în camera de zi?

Dacă te-ai gândit să redecorezi sufrageria sau chiar întreaga casă, îți sugerăm să alegi câteva piese de mobilier versatile, care se potrivesc în orice interior și care pot contribui la însuflețirea mediului de lucru, în cameră. Acestea trebuie să fie moderne, să aibă forme îmbietoare și să îmbunătățească atmosfera prin nuanțele de culori.

O măsuță de cafea

Această piesă de mobilier este perfectă pentru sufrageria ta, mai ales dacă are un rol estetic și funcțional. Pe măsuță poți servi cafeaua, sau o poți folosi pe post de birou, pentru a-ți așeza laptopul sau tableta. Ocazional îi poți atașa și un taburet, pentru a sta mai comod și a putea lucra pe computer la masă.

Cu siguranță alegerea unei măsuțe de cafea nu este o sarcină prea dificilă, având în vedere faptul că producătorii au venit în acest an, cu o gamă variată de produse în diferite stiluri. Dacă în sufragerie vrei să ai un plus de armonie creată prin design, măsuța aleasă de tine ar fi bine să aibă o dimensiune potrivită,  să fie cam jumătate din cea a canapelei din cameră.

În cazul unei canapele standard, lungă și în formă de L, s-ar potrivi o măsuță de cafea dreptunghiulară pentru ca toată lumea ce stă pe canapea, să aibă acces ușor la ea, atunci când se servesc gustări, băuturi sau cafea.

Mobilierul lounge confortabil și atractiv

Acest tip de mobilier este potrivit pentru orice interior și are un efect relaxant. Este vorba despre piese de mobilier mai mici și mai mari, care te fac să te simți bine și care pot fi amplasate aproape oriunde în cameră. Ele se potrivesc și pe hol și la birou, dar și în bucătărie sau pe terasă.

De exemplu, poți folosi fotolii și tabureți de diferite forme, modele și culori, care sunt din materiale diverse. Ideea este de a avea piese de mobilier confortabile și elegante, moi, pe care te poți odihni, dacă este necesar. De exemplu, uneori poate ai nevoie să stai într-un fotoliu comod, pentru a te liniști sau pentru a lucra pe tabletă. Alteori, poate ai nevoie de un taburet mic, pe care să ții o tavă cu o cafea.

Indiferent de tipul de mobilier, cert este că în cazul acestui stil, vei avea piese confortabile, care te vor face fericit, prin culori, texturi, forme și pe care le vei folosi exact atunci când vei dori.

Nimic nu este mai confortabil ca un fotoliu moale, tapițat, în care să te așezi ori de câte ori ai nevoie de un pic de liniște și relaxare.

O altă piesă de mobiler must-have este otomanul – un fel de canapea mică ce are și un taburet sau o măsuță de cafea. În acest an, otomanul este considerat o piesă de mobilier foarte șic pentru o garsonieră sau un apartament mai mic.

Mobilier universal

Unii oameni investesc în piese de mobilier universal, aleg echipamente confortabile, care sunt destul de accesibile ca preț. Ei nu se complică cu decorațiuni stilistice prea sofisticate, ci aleg linii simple și elegante, când vine vorba de mobilier.

O comodă pentru televizor

Una dintre cele mai simple și utile piese de mobilier este comoda pentru televizor. Pe aceasta se pot ține diverse lucruri, nu doar televizorul. Pe rafturile ei simple poți așeza dispozitivele tehnologice îndrăgite, telecomenzile, sau anumite mărunțișuri prețioase, de care ai nevoie zilnic.

Pentru a avea un produs de calitate, nici prea mic și nici prea mare, poți opta pentru o comodă tv ieftină la bigmax.ro, care are o culoare discretă și se potrivește oricărui stil de interior. În general, este bine să eviți modelele prea complicate, pentru că pot încărca mult camera și atmosfera devine obositoare.

Unii oameni folosesc și cufere interesante, care sunt compartimente excelente de depozitare și se potrivesc grozav în diferite spații. Pe ele se pot depozita pături și perne, iar apoi se pot așeza în orice loc al camerei, chiar și lângă patul din dormitorul casei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`