Cum au reacționat polonezii care au venit cu rulota la munte în România. Stațiunea pe care au ales-o pentru a se relaxa

Cum au reacționat polonezii care au venit cu rulota la munte în România. Stațiunea pe care au ales-o pentru a se relaxa
Sursa foto: Pixabay

O stațiune montană a devenit o mare atracție pentru turiști, chiar și pentru cei străini care vor să descopere România sălbatică. Este o zonă potrivită pentru a se instala cu rulota sau cortul, fiind înconjurați de munți, păduri și lacuri.

Turiștii străini impresionați de România

O familie de polonezi face turul României și au fost impresionați de Obârșia Lotrului, o mică stațiune montană deloc aglomerată, conform observatornews.

„Suntem foarte impresionaţi pentru că iubim muntele. Venim tot de la munte, din Polonia. Nu e aglomerat. Mi-era teamă de ambuteiaje, dar e complet gol azi şi putem să ne plimbăm prin împrejurimi, să căutăm locuri frumoase unde să mergem”, spune turistul.

În vacanță cu locuința pe roți

O altă familie de turiști, dar români, au pornit în vacanță cu rulota și s-au oprit pe Valea Lotrului, pentru a se bucura de liniște, de aer curat și de răcoarea pădurii.

„Am venit de la 42 de grade la 23, 24. E super, super. Aici am căsuţa mea pe roţi. Unde mergem şi vedem un colţ frumos şi plăcut, acolo ne oprim”, a spus bărbatul.

La câțiva kilometric distanță se află lacul Vidra, o altă destinație iubită de turiști, fiind înconjurat de munți, păduri și oferă o priveliște inedita.

Valea Lotrului ține până în Brezoi și străbate Voineasa, Mălaia, sate pitorești și peisaje naturale unice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”