Cum au reacționat doi tineri spanioli când au traversat Transfăgărășanul: „Da, România este o țară foarte frumoasă”

Cum au reacționat doi tineri spanioli când au traversat Transfăgărășanul: „Da, România este o țară foarte frumoasă”
Sursa foto: Facebook/ România prin obiectiv

Doi tineri spanioli au început o vacanță în România și au ales să călătorească cu rulota. Ajunși pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume, Transfăgărășanul, cei doi au filmat și s-au bucurat la maxim de fiecare moment petrecut în natura sălbatică.

„Am intrat pe Transfăgărășan, cel mai frumos drum din lume, dar și unul dintre cele mai periculoase, deoarece este o zonă locuită de o mulțime de animale sălbatice, în special urși”, au început cei doi să povestească.

Vacanță de neuitat pe Transfăgărășan

„Pentru noi ne-a oferit câteva momente magice, am avut norocul să ne bucurăm de o vulpe și de trei urși impresionanți în habitatul lor natural, în libertate, pierduți în mijlocul muntelui. Încă o dată, realitatea ne-a depășit visele. Această excursie ne-a schimbat viața pentru totdeauna”, au mai spus ei.

Fiind o zonă locuită de multe animale sălbatice, în special urși, tinerii au respectat regulile impuse de autorități.

Într-un clip video live, cuplul iberic a surprins reacțiile sincere și uimitoare atunci când s-au întâlnit cu o vulpe și trei urși în habitatul lor natural.

„Uite ce e acolo? O vulpiță sălbatică! Dar nu e singurul lucru care ne așteaptă. Uite! Sunt 2, sunt 2, oh nu sunt 3! Vine spre noi, vine spre noi! John e aici, John nu mișca! Sunt foarte emoționată, ce nebunie, da, au fost 3 urși. Și da, a fost incredibil. Urmăriți-ne pentru a continua să călătoriți cu noi”, a spus tânăra, pe TikTok.

Clipul video publicat de cei doi a fost văzut de peste 1,7 milioane de persoane și a strâns peste 136.000 de aprecieri.

@clixe_enruta Nos adentramos en la Transfăgărășan la carretera más bonita del mundo y también una de las más peligrosas, por ser una zona donde habita mucha vida salvaje especialmente mente osos. Pero a nosotros nos ha regalado unos momentos mágicos hemos tenido la suerte de disfrutar de un pequeño zorro y 3 impresionantes osos en su habita natural, en libertad, perdidos en medio de la montaña. Nuevamente la realidad supera lo soñado. Este viaje nos está cambiando la vida para siempre ❤️ . #transfăgărășan #rumania🇷🇴 #roadtripeurope #miedo😱😱😱 #miedoenlacarretera #animalessalvajes #osossalvajes #viviendoenfurgo #vidacamper #vivirenfurgoneta #vidanomada #vanlife #clixeenruta ♬ Nature (Relaxing Piano) – Aldy Fajr

„Întâlnirea cu animalele sălbatice în habitatul lor natural, libere în mijlocul naturii este incredibilă, este cel mai frumos cadou pe care l-am fi putut primi, continuăm să visăm! Mulțumim, Camper Life, pentru că ne-ați permis să ne bucurăm de aceste momente de neuitat. Ceea ce am trăit ieri a fost neprețuit și când te gândești că eram pe cale să ne schimbăm cursul. Mulțumim destinului pentru că ne-a dus în acest loc și vă mulțumim vouă că ne-ați însoțit în această aventură extraordinară. Drumul continuă”, au spus ei într-un alt clip video publicat mai târziu, scrie Adevărul.

@clixe_enruta Respuesta a @Gisela López Ordóñez muchísimas gracias destino y muchísimas gracias a todos por acompañarnos. Seguimos en un sueño, no nos terminamos de creer lo que vivimos ayer… las imágenes superan lo que nunca podríamos haber llegado a imaginar. Vivir viajando nos ha cambiado la vida para siempre ❤️ . #t#transfăgărășanr#rumania🇷🇴r#roadtripeuropem#miedo😱😱😱m#miedoenlacarreteraa#animalessalvajeso#osossalvajesv#viviendoenfurgov#vidacamperv#vivirenfurgonetav#vidanomadav#vanlife ♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) – Instrumental – Lesfm & Olexy

Cei doi le-au spus urmăritorilor că drumul poate fi aglomerat vara, datorită frumuseții sale inedite și au ținut să precizeze și faptul că hrănirea animalelor în habitatul lor natural este interzisă și totodată periculoasă.

„Nu trebuie să uităm că sunt animale sălbatice și trebuie să le respectăm spațiul, deoarece noi suntem cei care am construit un drum în mijlocul habitatului lor. Și da, România este o țară foarte frumoasă și o să vă povestim tot ce descoperim în această nouă țară”, au mai spus ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`