Cum au pedepsit-o autoritățile pe șmechera cu BMW, care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța

Foto: Primăria Constanța/Facebook.

O femeie care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța ar trebui să plătească o amendă în valoare de 10.000 de lei.

Cât costă să parchezi mașina pe plajă

Primăria orașului Constanța a decis să-și reamintească localnicilor că accesul autovehiculelor pe plajă este interzis. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Polițiștii au primit un apel de la o persoană care a semnalat incidentul. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au amendat șoferița cu 10.290 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

„Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța desfășoară constant acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice și pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere și pietonale.

Astăzi, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip”, se arată într-o postare publicată de autoritățile locale pe Facebook.

Poliția Locală face un apel

Poliția Locală reamintește faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă. Oamenii legii vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare. 

Cei care depistează o încălcare pot să apeleze la Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`