Cum au fost rănite însoțitoarele de zbor în cursa Hamburg-București. Furtuna a afectat traficul aerian

Cum au fost rănite însoțitoarele de zbor în cursa Hamburg-București. Furtuna a afectat traficul aerian
Sursa foto: Shutterstock

A fost cod roșu de furtună în București, iar un zbor Wizz Air a fost afectat de turbulențe în urma cărora trei însoțitoare de zbor au fost rănite. Avionul venea din Hamburg și trebuia să aterizeze la București.

Stewardese rănite

Avionul a fost zguduit de turbulențe chiar înainte cu câteva minute de a începe coborârea pentru aterizare. Stewardesele au fost luate prin surprindere, s-au dezechilibrat, au căzut și s-au lovit la genunchi și cap. Din fericire, piloții au reușit să aterizeze în siguranță, conform observatornews.

După aterizare, cele trei stewardese au fost preluate de ambulanță și trnasportate la spitalele Elias și Floreasca din București. Ele au fost evaluate și s-a decis că nu au nevoie de internare pentru că au suferit răni minore.

Compania aeriană a transmis că cele trei însoțitoare de zbor sunt în afara oricărui pericol.

Zboruri deviate din cauza furtunii

Nu doar cursa Hamburg-București a fost afectată de furtună. Și zborul Timișoara-București a întâmpinat probleme pentru că aeronava nu putea ateriza din cauza vremii rele și a fost redicrecționată la Sofia. Și zborul din Tel Aviv a fost redirecționat în Buglaria, la Burgas, cel din Viena a aterizat la Salonic, iar cel din Frankfurt la Belgrad.

Meteorologii anunță că turbulențe vor fi tot mai multe în această vară, unele vor apărea brusc, altele nu vor putea fi depistate de radarele avioanelor, drept pentru care piloții sfătuiesc pasagerii să respecte regulile din avion.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii
20:04 - Câți bani primește Simona Halep pentru victoria de la Hong Kong. A câștigat 15 puncte WTA
19:45 - Cetățenii vor putea acorda primul ajutor unei persoane care intră în stop cardio-respirator. Care sunt stațiile de metrou din București unde a fost montat câte un defibrilator
19:41 - Diana Stoica (USR), despre miniterenul de golf amenajat la vila de protocol de la Neptun folosită de Iohannis: „Nu are niciun fel de jenă să le ceară celor de la RAPPS! Ciolacu îi dă câți bani cere dânsul” (VIDEO)
19:37 - O angajată DGASPC Suceava a ajuns la spital. Un copac a căzut peste ea, în curtea instituției
19:36 - Câciu spune că nu a fost amânată trimiterea la Comisie a planului pe 7 ani de reducere a deficitului: „Nu înţeleg această fugă de responsabilitate, probabil e din consultanţa politică a unora” (VIDEO)