Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”

Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
Sursa foto: Freepik /@Vaynakh

Un medic neurochirurg a povestit cum a ajuns să vadă cum arată Raiul.

Neurochirurgul Eben Alexander a avut parte de o experiență care i-a schimbat viața și care l-a făcut să vadă apoi viața cu alți ochi.

Înainte de e trece prin respectiva experiență, el refuza să creadă în existența experiențelor din afara corpului.

Ce diagnostic crunt a primit medicul

La un moment dat, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, a primit un diagnostic crunt.

În urmă cu șase ani, viața medicului Alexander a atârnat de un fir de păr. Atunci a ajuns să își schimbe complet opinia despre anumite subiecte.

„M-am trezit într-o dimineață cu o durere de cap îngrozitoare”, a povestit el, potrivit adevarul.ro.

Atunci, medicii au constatat că suferă de o formă rară de meningită bacteriană, iar după doar câteva ore a și intrat în comă. Partea creierului care controleză funcțiile superioare i s-a închis complet, iar în acele clipe, a trecut printr-o experiență incredibilă. El și-a cunoscut sora, despre care nici nu știa că există.

„Când eram copil, am fost adoptat. Am crescut fără nicio amintire despre familia mea biologică și fără să știu că aveam o soră biologică pe nume Betsy. Mulți ani mai târziu, am pornit în căutarea familiei mele biologice, dar pentru Betsy era prea târziu. Ea murise. Aceasta este povestea despre cum m-am reunit cu ea — în Rai”, a scris medicul în cartea sa.

 A stat în comă timp de 7 zile

Timp de o săptămână a stat într-o stare vegetativă, însă, spune el, că sinele său interior a continuat să existe, chiar dacă nu avea activitate cerebrală conștientă.

„Am fost întotdeauna sceptic în legătură cu experiențele din apropierea morții. Dar m-am trezit într-un loc mai viu și mai real decât orice altceva pe Pământ”, a mai adăugat Eben Alexander, care a descris că a văzut un loc cu o vegetație luxuriantă, un cer albastru superb și cascade ce se varsă în bazine limpezi.

Neurochirurgul a mai povestit că în timpul acestor viziuni, a fost ghidat de către o femeie care radia a iubire necondiționată. „Ești iubit și prețuit pentru totdeauna. Nu ai de ce să te temi”, i-ar fi transmis aceasta. După o săptămână, medicul s-a trezit din comă, iar singurele amintire rămase au fost cele din călătoria sa în Rai.

„Aceasta a fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”

Abia după ce și-a recuperat memoria, a primit o fotografie cu sora sa care era decedată.

Spre surprinderea lui, aceasta arăta exact la fel cu femeia pe care el o întâlnise în Rai, a mărturisit el în volumul „Harta Raiului: Un neurochirurg explorează misterele vieții de apoi și adevărul despre ceea ce se află dincolo”.

Șocul recunoașterii a fost total”, a spus el. „Aceasta a fost dovada incontestabilă a realității experienței mele.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare