Cum alegi cadoul perfect în 2022? Noi îți dezvăluim secretele unui cadou personalizat!

Cum alegi cadoul perfect în 2022? Noi îți dezvăluim secretele unui cadou personalizat!

În ziua de azi, cadourile personalizate sunt cele mai interesante, originale și la modă. Acestea pot fi cărți, gadget-uri, bijuterii, dar și parfumuri și fotografii. Atunci când se alege un cadou, poți lua în considerare și câteva aspecte destul de importante:

  • Nu ține cont de propriul tău gust, ci de preferințele persoanei dragi, pentru care cumperi acel cadou
  • Încearcă să ții seama și de stilul de viață al acelei persoane, de felul ei de a fi, dacă este mai energică sau mai calmă
  • Află ce anume și-ar dori de ziua ei, vezi ce stil personal are sau ce hobby-uri îi plac și care te-ar putea ajuta în alegerea cadoului respectiv.

Dacă vrei să oferi un parfum cadou, alegerea lui poate fi uneori dificilă sau chiar ambițioasă. Varietatea de parfumuri de pe piață în 2022 este într-adevăr foarte vastă și la parfumuri de  damă și la parfumuri bărbătești. Poți analiza notele olfactive care le deosebesc, sau poți căuta un clasament al celor mai bune parfumuri din acest an, care sunt cele mai bine vândute sau mai apreciate.

În secțiunea dedicată parfumurilor de brand din magazinele online poți găsi cele mai cunoscute produse de acest gen din lumea modei și a luxului, precum Versace, Armani, Gucci, Bulgari, etc.

Pentru a face o alegere cât mai bună, poți ține cont și de caracterul persoanei dragi. Dacă este o persoană ambițioasă, aventuroasă și curajoasă, îi poți dărui un parfum puternic, potrivit pentru zi, cât și pentru seară, cu note exotice, de patchouli, vanilie, iasomie, floare de portocal, coacăze și chihlimbar. Ar trebui să fie un parfum intens care să aibă un miros impresionant, ca o declarație de dragoste. Notele de patchouli și vanilie sunt aromatice și deosebite, ele simbolizează invitația de a zâmbi din tot sufletul și de a te bucura de viață.

Un parfum de citrice este perfect pentru persoane sportive și dinamice, care sunt pline de energie și au o personalitate extrovertită. Aromele de lemn exotic, cum este lemnul de santal, sunt ideale pentru persoanele elegante cu sex-appeal, care se simt mereu libere, gata să-și afirme caracterul.

Pentru o persoană mai copilăroasă sunt recomandate parfumurile cu miros de caramel și vanilie, sau care au o dulceață și prospețime florală. Acestea au mirosuri dulci, care amintesc de copilărie, de cea mai frumoasă perioadă a vieții.

Parfumurile cu note florale, de iasomie, frezie și trandafir sunt pentru persoane tinere, care iubesc călătoriile, care sunt lipsite de griji și nu pot sta locului. Aceste parfumuri pot avea și note de vârf de lămâie, bergamotă, portocale, dar și note de bază de lemn de santal, patchouli și mosc alb.

Un parfum personalizat cu mesajul dorit este cadoul perfect pentru orice persoană care vrea o surpriză cu adevărat interesantă. Acesta poate fi un parfum de brand care are gravat pe el un mesaj, urări de aniversare, o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie, o glumă sau numele persoanei dragi. Poate fi și un set de produse cosmetice care să includă și un parfum. Asta ar fi o opțiune grozavă și pentru o călătorie scurtă, de câteva zile.

Pentru un cadou sunt recomandate parfumurile de calitate, cum sunt acelea de brand care au note puternice, dar și note mai ușoare. Ai putea alege parfumuri cu arome proaspete, note lemnoase, arome dulci, arome florale sau arome orientale. De regulă, mărcile produc o gamă vastă de produse cosmetice, care au cam aceeași aromă de parfumuri celebre.

Parfumurile orientale sunt unisex, au note diferite de lemn de santal, oud, trandafir, smirnă, tămâie, etc. Acestea sunt în general ingrediente și esențe iubite în Orientul Mijlociu, cum este rășina oud produsă de un copac din Asia. Parfumul de chihlimbar este un cadou foarte frumos, pentru că acesta este seducător și considerat un ingredient rar. Alături de aceste note deosebite vine și trandafirul, care în Arabia Saudită este cel mai de preț.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`