Cum a reușit un român să obțină 100.000 de euro de la doi preoți din Italia: „Nu e suficient. Dacă vorbești, te bat”

Cum a reușit un român să obțină 100.000 de euro de la doi preoți din Italia: „Nu e suficient. Dacă vorbești, te bat”
Sursa Foto: Facebook

Un român a reușit să obțină 100.000 de euro de la doi preoți din Italia, după ce i-a dus de nas spunându-le că are probleme cu banii și că soția lui este bolnavă și are nevoie cât mai repede de ajutor. Preoții au încetat să îl mai ajute pe român când sumele cerute de acesta au devenit tot mai mari. În acel moment, bărbatul a început să îi amenințe pe cei doi.

Cunoscut sub numele de „Marcello”, românul s-a prezentat la ușa bisericii din San Paolo, de unde a cerut bani. La început, el a cerut haine și mâncare, iar după ce s-a împrietenit cu preoții, românul le-a povestit problemele financiare cu care se confruntă.

Românul susținea că soția lui trebuie să fie operată

Într-o singură tranșă, bărbatul a reușit să obțină 10.000 de euro, după ce le-a spus preoților că „soția mea este bolnavă și trebuie operată, fiul meu merge la școală, dar nu pot să-i cumpăr cărți”.

Pe lângă toți banii dați, preoții i-au oferit și o scrisoare de recomandare pentru a primi bani și de la alte parohii din apropiere.

Totul s-a schimbat după ce românul a dispărut câteva luni. Când a reapărut în zonă, bărbatul a cerut tot mai mulți bani. Văzând asta, preoții l-au refuzat, iar atunci românul a început să devină agresiv.

După ce au părăsit biserica, cei doi preoți au fost hărțuiți de român în continuare, avertizându-i că „o să se termine rău de tot”, dacă nu-i dau ce le solicita.

În total, românul a primit din partea preoților suma de 100.000 de euro și nici apoi nu a încetat cu amenințările.

„Nu e suficient. Nu e suficient. Am nevoie de mai mulți. Și dacă vorbești, te bat. O să vezi tu. Nu trebuie să vorbești despre asta cu nimeni. Oricum știu unde ești”, le-a pus preoților, scrie Stiridiaspora.ro.

Îngrijorat de evoluția situației, un preot a ajuns să ceară bani chiar de la sora lui.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`