Cum a reușit o femeie să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani: „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”

Cum a reușit o femeie să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani: „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”
Foto: Pixabay

Cu toții ne dorim să avem silueta ideală și să scăpăm cât mai repede de kilogramele în plus. O tânără din Norvegia a reușit să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani, fără a fi nevoită să se înfometeze.

Cum a reușit tânăra să ajungă la silueta dorită

În încercarea de a căuta metoda ideală de a slăbi, mulți apelăm la diete populare, care în unele cazuri nu ni se potrivesc și nu își fac efectul. De aceea, unii dintre noi ajung la soluția de a ne înfometa pentru a scădea rapid în greutate, însă acestă metodă nu este foarte sănătoasă, conform click.ro. 

O femeie de 37 de ani din Norvegia a reușit să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani. Aceasta nu a ajuns să se înfometeze, doar să aplice două trucuri simple.

Ea a început să își numere caloriile, concentrându-se asupra aportului de proteine, iar pe lângă acest lucru, a început să facă și antrenamente de forță. „Înainte, când încercam să slăbesc, făceam totul după ureche și cred că asta m-a determinat să mănânc prea puțin, ceea ce m-a făcut să cedez rapid, pentru că îmi era foame în permanență”, a spus ea

Exercițiile fizice au fost foarte importante

Femeia a început să facă exerciții cardio, iar apoi a făcut antrenamente cu forță. Acest stil de viață a făcut-o pe femeie să ajungă la silueta ideală. „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile înainte, mi-au dat o stare de bine și un sentiment de împlinire”, a spus aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:14 - Mihai Daraban (CCIR): Cel mai bun sondaj de opinie în rândul consumatorului este cifra de la import. INS ar trebui să fie mult mai deschis pieței (VIDEO)
23:10 - Patru bărbați suspectați că ar fi distribuit ilegal conținut pe internet au fost duși la audieri. Ar fi piratat transmisiuni ale posturilor de televiziune și alte platformelor de streaming
23:02 - O femeie din Bistrița-Năsăud a fost tâlhărită și aruncată din mașină de către șoferul care o luase la ocazie. Bărbatul a fost prins de polițiști
22:49 - Mihai Daraban (CCIR): Un brand românesc cu valoare adăugată mare nu prea avem. Acesta este păcatul țărilor foste comuniste, care dintr-o anumită relaxare au devenit subcontractori la marile concerne vest-europene (VIDEO)
22:39 - Cum poți să începi să economisești bani în fiecare lună fără să renunți la lucrurile care îți plac
22:24 - Marcel Ciolacu, despre captura record de cocaină: Un semnal important pentru a descuraja traficul de droguri. Veți avea un sprijin permanent din partea Guvernului în promovarea acțiunilor și politicilor antidrog
22:08 - Cele cinci beneficii ascunse ale cojilor de lămâie. În ce moduri pot fi folosite
22:03 - Kelemen Hunor, despre relația cu Viktor Orban: Este una corectă, bună. Dacă se schimbă ceva, vă anunț
22:02 - Patru români au furat 300.000 de lei de la mai multe supermarketuri din România, după ce au găsit o metodă inedită de a falsifica bonurile RetuRO
22:02 - Ludovic Orban: 100% va fi creștere de taxe la anul. PSD, de fapt, pregătește impozitul progresiv, care este o crimă împotriva economiei (VIDEO)