Cu cât se vinde acum o bancnotă de 1.000 de lei cu chipul lui Mihai Eminescu

Cu cât se vinde acum o bancnotă de 1.000 de lei cu chipul lui Mihai Eminescu
Bancnotă de 1.000 de lei cu chipul lui Mihai Eminescu. Sursă foto: Cancan

În anii ’90, bancnotele de 1.000 de lei cu Mihai Eminescu erau printre cele mai folosite. Această bancnotă a fost a doua intrată pe piaţă după 1989, după cea de 500 de lei. Acum, ea este vândută pe internet nostalgicilor.

Cu cât se vând bancnotele de 1.000 de lei

Pe site-urile de anunţuri, bancnota de 1.000 de lei cu chipul lui Mihai Eminescu este vândută cu 1.000 de lei. Noi!

Astfel, nostalgicii care vor să aibă în colecție o astfel de bancnotă trebuie să scoată din buzunar o sumă frumușică pentru a o avea, scrie cancan.ro.

Bancnota de 1.000 de lei cu chipul lui Mihai Eminescu se vinde și cu 1.000 de lei. Sursă foto: Cancan
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:11 - Alertă în capitala Spaniei, după ce un obiect a fost detonat în apropiere de Biroul Regional al Parchetului European
12:07 - Elena Lasconi: Îi cer premierului Marcel Ciolacu să explice public ce a făcut în legătură cu George Simion după informările din R. Moldova și Ucraina. Cu o mână ne îndatorează pe toți și cu cealaltă strânge voturi pentru Simion (VIDEO)
11:56 - Un român și-a ucis iubita, apoi a zidit-o într-un apartament din Stuttgart, în Germania
11:50 - Lucian Romașcanu: Hrebenciuc n-are niciun fel de calitate oficială în PSD / Vom maximiza votul posibil către Marcel Ciolacu pentru a maximiza votul posibil pentru PSD la parlamentare. Restul sunt speculații (VIDEO)
11:35 - Un polițist în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut în gol de la etaj. Tragedia s-a petrecut într-un bloc din Sectorul 3
11:34 - Mircea Abrudean: ” PSD își dorește un candidat mai slab în turul doi. Evident că nu și-l dorește pe Nicolae Ciucă” (VIDEO)
11:22 - Gigi Becali, întrebat pe cine ar susține într-o finală Ciolacu – Ciucă: Îți dau și eu un răspuns cum a dat Rareș Bogdan, niciodată PSD, dar Simion intră în turul 2! (VIDEO)
11:05 - Ron Ely, actorul din Tarzan, a murit la 82 de ani. A avut o viață desprinsă din filme, cu oase rupte la filmări și o soție ucisă chiar de copilul lor
10:52 - Emilia Şercan, ameninţată cu moartea în legătură cu dezvăluirile despre teza de doctorat a lui Mircea Geoană
10:41 - Elena Lasconi: Propunerea mea de premier este Ilie Bolojan / Nu aș guverna niciodată cu extremiștii și pro-rușii