Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004

Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
Foto: Captură B1 TV

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitație un vehicul marca Volkswagen model Golf 1K din 2004. Persoanele interesate trebuie să se prezinte cel puțin cu o zi înainte de licitație cu documentele necesare.

Când va avea loc licitația

Licitația organizată de ANAF va avea loc pe 3 octombrie la ora 11, la sediul U.F.O. Filiaşi din Dolj. Vehiculul este scos la vânzare cu prețul de pornire de 5.950 lei, fără TVA, conform observatornews.ro. 

„Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Craiova – Administraţia Judeteana a Finanţelor Publice Dolj – Serviciul Fiscal Orăşenesc Filiaşi organizează in data de 03.10.2024, ora 11,00, în U.F.O. Filiaşi, str. Tudor Vladimirescu, nr. 4 I, jud. Dolj, LICITATIE pentru vânzarea următoarelor bunuri mobile, a patra licitatie: autoturism marca Volkswagen model Golf 1K, culoare negru, caroserie: berlina, 5 locuri, an fabricatie 2004, combustibil benzina, putere 75 KW, capacitate cilindrica 1595 CMC, serie sasiu WVWZZZ1KZ4P070857, serie motor 073355, nr inmatriculare DJ23FBI, clasa emisii Euro 4, cu preţul de evaluare/pornire a licitaţiei de 5950 lei (exclusiv TVA).

Pentru informatii suplimentare va puteţi adresa la sediul nostru sau la telefon 0351733328″, transmite ANAF.

Ce documente trebuie să aducă cei interesați

Persoanele interesate trebuie să depună cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente: oferta de cumparare; dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției, respectiv 10% din prețul de pornire al licitației; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; în cazul persoanelor juridice române este necesară o copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului; în cazul persoanelor juridice străine este necesar actul de înmatriculare tradus în limba română.

Alte documente necesare sunt copie de pe actul de identitate pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate sau pașaport pentru persoanele fizice străine, dar și declarația pe proprie răspundere prin care se certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Cumpărătorul are obligația de a respecta prevederile legale speciale, precum obligaţiile de mediu, obligaţiile de conservare a patrimoniului naţional sau altele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă
17:57 - „Cadoul” care l-a costat 73.000 de lei pe un pensionar din Bacău. Metoda folosită de cele trei femei, care l-au lăsat pe bătrân fără bani
17:45 - Nicolae Ciucă: Marea Neagră trebuie să rămână liberă și deschisă. Am cerut o strategie a SUA