Cristina Ciobănașu, ținta reproșurilor după nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu, ținta reproșurilor după nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu
Sursa Foto: Facebook/ Cristina Ciobanasu Oficial

Cristina Ciobănașu a primit un val de critici pe rețelele sociale după nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Fanii fostei iubite a actorului nu s-au ferit să o critice cu privire la relația dintre ei doi, care s-a sfârșit acum mulți ani.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit în 2019

La scurt timp după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele, Cristina Ciobănașu a fost asaltată de comentarii negative pe paginile sale oficiale. Fanii fostei iubite a actorului au criticat-o dur, reproșându-i diverse aspecte din relația lor, potrivit cancan.ro. 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut o relație de peste nouă ani, fiind unul dintre cuplurile îndrăgite din showbiz. Însă, în 2021, cei doi au anunțat despărțirea, luându-și fiecare un nou drum în viață. În prezent, Vlad Gherman este fericit alături de Oana Moșneagu, în timp ce Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața alături de Alexandru Mureșan.

Pentru ce a fost criticată actrița

Deși atât Vlad cât și Cristina și-au găsit noi parteneri, mulți fani nu au putut trece peste despărțirea lor. Imediat după nunta lui Vlad și Oana, Cristina a fost criticată pe rețelele de socializare. Internauții au acuzat-o că ar fi urmărit doar faima și succesul profesional.

„De asta v-ați despărțit pentru că tu cauți faima, dacă s-ar putea, îți dorești să ajungi la Hollywood, pe când era dorea doar familie.”, a fost unul dintre mesajele pe care le-a primit Cristina Ciobănașu.

Totuși, nu toți internauții au crtiticat-o pe Cristina Ciobănașu. Mulți fani au sărit în apărarea actriței. „Nu cred că e treaba nimănui ce s-a întâmplat în relația lor. Mai ales a ta.”, a scris o altă urmăritoare de-a actriței.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`