Cristi Minculescu: Plecarea mea nu are legătură cu banii, cu băieții din trupă, ci cu degradarea morală pe care o trăim

Cristi Minculescu: Plecarea mea nu are legătură cu banii, cu băieții din trupă, ci cu degradarea morală pe care o trăim
Foto: mediafax.ro

Nu banii l-au făcut pe Cristi Minculescu să plece din trupa Iris, ci degradarea morală din jur, anunță Rock FM. O spune însuşi solistul care a subliniat faptul că nu se retrage din muzică, ci doar din trupa Iris.

Cu toate acestea, Minculescu a spus că nu a existat niciun conflict cu membrii formației şi nu a ezitat să le mulţumească pentru întreg suportul moral.

„M-am mirat și eu că am ajuns în postura de a decide să părăsesc trupa. Nu are nicio legătură cu băieţii din trupă, are legătură cu vremurile pe care le trăim şi cu degradarea morală care ne înconjoară în momentul de faţă în România anului 2012.”, a declarat Cristi Minculescu.

Solistul Iris a adăugat că motivul plecării nu au fost niciodată banii: „Băieţii au înţeles greşit faptul că m-ar fi deranjat starea financiară. Pur şi simplu au fost foarte multe motive mici”, a mai precizat artistul.

Minculescu a mai mărturisit că nu sunt şanse ca acesta să se răzgândească, motiv pentru care îi urează succes noului solist, Toni Şeicărescu, care a cântat alături de Direcția 5.

 

Cristi Minculescu, despre plecarea din formația Iris

Embed: " />
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)