Cristi Dumitru, șeful de la Newsin, război pe rețele de socializare cu "fratele" lui Donald Trump: "Apar toţi dubioşii pe la tv care se declară republicani de-ai președintelui SUA"

Cristi Dumitru, șeful de la Newsin, război pe rețele de socializare cu "fratele" lui Donald Trump: "Apar toţi dubioşii pe la tv care se declară republicani de-ai președintelui SUA"

Alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite a încis spiritele și în România. Cristi Dumitru, șeful de la Newsin, a lansat un atac dur la adresa lui Mike Costache, pe care îl acuză că iese pe televiziuni și declară apropriat și mare susținător al lui Donald Trump în dorința de a deveni ambasadorul României la Washington.

"Apar toţi dubioşii pe la tv care se declară republicani de-ai lui Trump. Am văzut figuri vechi ca Lucian Orăşel, Mike Costache. Ultimul vrea să devină nici mai mult nici mai puţin decât ambasadorul SUA în România şi se declară "român apropiat lui Donald Trump". A dat şi nişte fotografii cu el şi Trump ca să fie convingător şi face pe analistul pe la tv. Îmi amintesc de el că acum aproape zece ani avea o firmă Leo&Leo, organiza concursuri de miss dubioase şi a dat ţepe promiţând maşini Maserati şi excursii exotice la concursuri ca să scrii de el. Când a fost căutat la AutoItalia, unicul importator de maşini italiene de lux de pe vremea aia, Stein zicea că nu mai lucrează cu el. Păcălea presa de business să scrie despre el şi acum a luat-o de la capăt ca apropiat al lui Trump", a afirmat Cristi Dumitru, potrivit cancan.ro.

Răspunsul lui Mike Costache nu s-a lăsat îndelung așteptat, acesta dezmințit toate acuzele aduse de jurnalist.

"Îmi pare rău să aflu ce părere greşită ai despre mine, mai ales ca jurnalist care are acces la informaţii (Google) şi care ar putea uşor contacta cele cinci câştigătoare la concursul Miss Universe România (2009-2013). De la Bianca Constantin, Oana Paveluc Lazăr, Larisa Popa, Delia Ducă şi Roxana-Oana Andrei poţi afla direct că au primit toate premiile publicate şi să afli că suntem amici şi le-am ajutat pe toate mult peste relaţia contractuală. Interesant este că nu te-a interesat să menţionezi că eforturile mele şi ale celor mulţi sponsori şi parteneri ai acelui proiect au adus România în lumina reflectoarelor cinci ani la rând. Acel concurs este difuzat în 183 de ţări la o audienţă de 1,5 miliarde de telespectatori. Nici numele meu şi nici ale concurentelor nu a fost scris pe eşarfa lor. Numele României a fost scris şi promovat. Poate ne spui şi nouă ce demersuri ai făcut tu pentru a promova România la o astfel de audienta. Deasemenea, ai putea lua legatura si cu Dante Stein sa afli ce relatie am avut in cei patru ani cand mi-a dat brandul Maserati in management si ce relatie avem acum dupa un deceniu de prietenie. In aprilie m-a invitat sa fac parte din consilulu de administratie al fundatiei Make-A-Wish Romania", a precizat Mike Costache.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie