Criminalul din Caracal este audiat de procurorii de la DIICOT București: Acesta va fi supus și testului poligraf

Criminalul din Caracal este audiat de procurorii de la DIICOT București: Acesta va fi supus și testului poligraf
Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Gheorghe Dincă a fost scos joidin arestul Penitenciarului Jilava și dupa la sediul central al DIICOT București pentru a fi audiat. Aceasta este prima audiere după ce miercuri structura centrală a DIICOT a preluat dosarul de la Craiova.

De asemenea, vineri, Gheorghe Dincă va fi dus la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf.

ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PĂRĂSIT PENTRU UN PARTENER MAI TÂNĂR! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE

„Da, urmează să fie testat (cu aparatul poligraf -n.r.), avem și consimțământul dat de inculpat în acest sens”, a anunțat, miercuri, Felix Bănilă.

ACESTA A FOST FINALUL! OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Gheorghe Dincă a fost adus la București din arestul poliției Craiova pentru a fi verificat medical de către angajații Institutului Național de Medicină Legală, urmând ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare.

APOCALIPTIC! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA DEZASTRU! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA! CEA MAI CUTREMURĂTOARE PREVESTIRE A MOMENTULUI…

Bărbatul a fost huiduit, joi dimineață, de către mai multe persoane prezente la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de către aceștia în momentul transferului într-un alt corp de clădire din cadrul instituției.

Dincă a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarului Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au descins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijirile medicale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`