Criminala din Mangalia s-a uitat timp de 30 de minute cum prietena ei se stingea din viață. Mama făptașei: „Le-am crescut de mititele”

Criminala din Mangalia s-a uitat timp de 30 de minute cum prietena ei se stingea din viață. Mama făptașei: „Le-am crescut de mititele”
Sursă foto: captură Video

Loredana, fata de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă, le-a mărturisit anchetatorilor crima comisă. Ea a spus că timp de 30 de minute a privit fata cum se stinge din viață și a împiedicat-o să strige după ajutor.

Detalierea crimei

Criminala le-a povestit anchetatorilor tot ceea ce s-a întâmplat. Gestul macabru a pornit de la o banală ceartă. Loredana susținea că Alina își înșeală iubitul, apoi au început schimburile de replici și s-au lovit reciproc, după spusele criminalei, după care a comis fapta necugetată, conform Adevărul.

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, relatează stirileprotv.ro.

După atac, Loredana a împiedicat-o pe Alina să strige după ajutor, chiar dacă ea se zbătea și a zgariat-o în multe locuri. A stat să se uite cum își dă duhul timp de 30 de minute. Apoi a început acțiunea de ascundere. I-a luat valiza Alinei, i-a scos hainele și a îndesat-o acolo. A chemat un taximetrist pentru a scăpa de valiza, în care avea haine și rechizite, după cum i-a spus șoferului. Geamantanul l-a dus în parc și l-a ascuns sub o bancă, iar în cele din urmă a fost găsit de un pescar.

Loredana a recunoscut crima pentru că a văzut în filme că infractorii care admit fapta primesc o pedeaspă mai redusă.

Declarațiile mamei Loredanei

Mama Loredanei este sfășiată de ceea ce fata ei a făcut. Nu poate înțelege de ce a recurs la acest gest, mai ales că cele două fete se înțelegeau foarte bine încă din copilărie. Ca în orice relație, ele s-au mai certat, apoi s-au împăcat, au stat chiar și în chirie împreună.

Loredana i-a spus mamei sale că Alina a căzut pe scări și că nu își amintește nimic de vreo crimă.

„Ieri am vorbit cu dânsa. A zis că Alina a căzut pe scări şi restul nu ştiu. Alina a fost şi în casă la mine, le-am crescut de mititele. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de i-a făcut asta, sunt terminată. S-au certat mai demult, s-au împăcat, au stat şi în chirie amândouă. S-au certat, s-au schimbat şi de la serviciu, ca să nu se întâlnească în cameră. Nu știu, nu știu, nu știu. Loredana nu era violentă, din contră”, scrie Antena 3.

Cele două fete au plecat de câteva săptămâni pentru a lucra pe timp de vara și s-au angajat pe post de cameristă la un hotel din Saturn.

Alina va fi înmormântată astăzi la ora 10.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)