CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Protest în fața sediului MAI: ‘112, ne omori copiii!’ (FOTO)

CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Protest în fața sediului MAI: '112, ne omori copiii!' (FOTO)
Foto: Inquam Photos / George Calin

Câteva persoane protestează vineri seară în fața sediului ministerului Afacerilor Interne, după crimele în serie care au fost comise la Caracal.

Oamenii au lăsat candele aprinse, flori și fotografii ale victimelor pe treptele ministerului și au afișat mesaje ca ”Ați ucis din nou” sau ”112, ne omori copiii!” și scandreză ”Demisia!”.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

Alexandra Măceşeanu, fata de 15 ani dispărută în Caracal a reuşit, printr-un efort supraomenesc, să fure un telefon din casa răpitorului şi să sune la 112 în dimineaţa zilei de joi în jurul orei 11.00. Oficialii Poliţiei Române susţin că specialiştii STS n-au reuşit să identifice cu o precizie rezonabilă locul din care a fost făcut apelul telefonic şi că au fost trimişi în trei locaţii greşite, fiind nevoiţi să obţină mandate de percheziţii pentru toate cele adrese şi pierzând astfel timp vital. STS a răspuns acuzaţiilor, afirmând că e datoria companiei de telefonie mobilă să identifice locația. Echipajele au reușit să ajungă la imobilul în care era victima abia după 19 ore. Cu alte cuvinte, polițiștii s-au învârtit pe străzi în Caracal, în timp ce fata era ucisă.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

Surse din rândul poliţiştilor implicaţi în cercetările de la Olt spun că, în cele din urmă, anchetatorii au decis să renunţe la informaţiile furnizate de STS şi să pornească pe un cu totul alt fir, plecând de la informaţiile pe care Alexandra le-a furnizat în timpul apelului la 112. Adolescenta a încercat să descrie cu cât mai mare acurateţe locul în care se află şi cum arată bărbatul care a răpit-o. Fata le-a spus că se afla ”într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, într-un service”.

Mama tinerei a reclamat şi ea la poliţie dispariţia fetei. Situaţia a devenit tensionată mai ales că în zonă dispăruse o altă fată în condiţii suspecte în urmă cu trei luni.

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

Anchetaorii au intrat pe fir abia după ultima dispariţie, a Alexandrei. Aşa că joi au făcut percheziţii la trei adrese. Abia la a patra adresă era mecanicul auto George Dincă, zis și Pocicu, în casa căruia s-au descoperit rămășițe umane, bijuterii și bucăți de haine. Unele dintre ele corespund perfect cu hainele victimelor. Vecinii susțin că bărbatul de 65 de ani avea un comportament ciudat şi era destul de violent.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau ‘Lulu’ aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie. Pe 14 aprilie, fata de 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Vecinii susţin că puşcăria este o pedeapsă mult prea mică pentru bărbatul de 66 de ani.

Foto: Inquam Photos / George Calin

Foto: Inquam Photos / George Calin

Foto: Inquam Photos / George Calin

Urmăriți B1TV.ro și pe
`