Crimă înfiorătoare în Botoșani. Un bărbat şi-a omorât cu toporul iubita, apoi a sunat la 112

Crimă înfiorătoare în Botoșani. Un bărbat şi-a omorât cu toporul iubita, apoi a sunat la 112

Un bărbat în vârtsă de 56 de ani, din Botoșani, și-a ucis iubita, în vârstă de 62 de ani, cu mai multe lovituri de topor. După oribila crimă, agresorul s-a autodenunțat. După ce a omorât-o pe femeie, individul a sunat la numărul unic de urgențe 112. Nenorocirea a avut loc astăzi, pe fondul unui conflict spontan, transmite Spynews.ro.

Un bărbat din Botoșani și-a ucis iubita de 62 de ani cu mai multe lovituri de topor

O crimă înfiorătoare, ce a îngrozit pe toată lumea, a avut loc în satul Carasa, comuna Corlăteni, județul Botoșani.

Localnicii au rămas fără cuvinte în momenul în care au auzit că vecinul lor în vârstă de 56 de ani,cuprins de furie, a pus mâna pe topor și și-a lovit de mai multe ori partenera de viață în vârstă de 62 de ani.

Luni, 10 august, un conflict spontan a avut loc între cei doi parteneri, iar bărbatul, orbit de furie, nu a mai ținut cont de nimic și a pus mâna pe topor, omorându-și cu sânge rece iubita mai mare cu 6 ani decât el.

Potrivit primelor informații, se pare că între cei doi ar fi izbucnit o ceartă, moment în care bărbatul ar fi lovit-o cu toporul pe femeia în vârstă de 62 de ani. La scurt timp după incident, au fost alertate autoritățile competente pentru a interveni de urgență în ajutorul victimei.

Apelul la 112 a fost făcut chiar de către agresor.

Victima de 62 de ani a murit pe loc

Ulterior, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, însă cadrele medicale nu au mai putut să o salveze pe femeie, fiind nevoite să constate decesul.

Organele de poliție au Bărbatul de 56 de ani a fost reținut de polițiști, care au deschis un dosar penal pentru omor, iar bărbatul de 56 de ani a fost reținut de polițiști.

„Din primele verificari a reiesit faptul ca agresiunea s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan”, a precizat un purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) din județulBotoșani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Mă simt președintele României, ceea ce am și fost de 4 ani, pentru că noi n-am avut președinte
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)