Crima din Brăila. Ce declarații a făcut suspectul din închisoare

Crima din Brăila. Ce declarații a făcut suspectul din închisoare

Maricel Mihai, principalul suspect în cazul dentistei din Brăila care a fost găsită moartă în propriul cabinet se află în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, și a făcut prima declarație legată de crimă.

Și-ar fi pierdut cumpătul din cauza durerii

Suspectul în cazul crimei din Brăila a făcut mărturisiri din închisoare, fiind acuzat de uciderea medicului stomatolog Marina Gavril, conform Cancan.

Potrivit informațiile infobrăila.ro, Maricel Mihai a declarat că a comis crima de nervi din cauză că medicul stomatolog i-a spus cpă are nevoie de programare pentru a-i tratat infecția dentară. Durerea și necesitatea de a se întoarce la clinică într-o altă zi, suspectul și-ar fi pierdut calmul și ar fi ucis-o pe dentistă. Dar, din închisoare, acesta face alte declarații.

Declarația suspectului din închisoare

„Nu am omorât-o eu! Eu nu am făcut nimic. M-au dus la medicul legist și m-au verificat peste tot și nu mi-au găsit nimic. M-am dus la părinții mei, le-am zis că mă doare măseaua și mă duc să văd ce fac cu ea, că mă durea rău măseaua și nu mai puteam de durere. (Nr. Medicul) mi-a spus că nu poate să mi-o scoată, că are infecție în ea și trebuie programare. Am stat pe puțin 3-4 minute”, a declarat suspectul în urmă cu câteva zile.

Reamintim că, medicul stomatolog Marina Gavril a fost ucisă în propriul cabinet din Brăila, iar suspectul a fost căutat timp de patru zile. Medicul trăia într-un cartier rău famat din Brăila și se temea pentru viața ei, drept pentru care urmase un curs de port armă și intenționa să își cumpere un pistol.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`