Prima reacție a liftierei acuzate că a cerut șpagă din cadourile pentru copiii bolnavi de cancer

Prima reacție a liftierei acuzate că a cerut șpagă din cadourile pentru copiii bolnavi de cancer
Foto: Adevărul

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgență Craiova a deschis o anchetă internă după ce un tânăr care venise să le dea cadouri copiilor bolnavi de cancer a relatat că una dintre liftiere i-a cerut șpagă una dintre plase (Detalii AICI). Femeia a fost chemată pentru a da explicații. În fața șefilor săi, ea a spus că doar a glumit și, chiar dacă i s-ar fi oferit ceva, ar fi refuzat.

Cel care a mers să dea cadourile și a relatat întâmplarea pe Facebook, inginer la fabrica Ford din Craiova, este așteptat la spital, pentru a depune oficial o sesizare.

„Doamna nu este la serviciu, am discutat cu dumneai în această dimineaţă. A spus că a fost o glumă, că nu lua dacă îi dădeau ceva. Este varianta dânsei. Eu am discutat astăzi cu şefa de personal de la Ford şi am rugat-o să mă ajute să iau legătura cu domnul inginer care a scris pe Facebook întreaga poveste. Îl aştept în cursul acestei zile să vină la spital să facă o sesizare oficială”, a declarat, pentru Adevărul,dr. Eugen Georgescu, managerul Spitalului de Urgenţă din Craiova.

Cazul urmează să fie analizat în Comisia de disciplină.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că liftierii din spitale au salarii cuprinse între 1.800 și 2.200 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`