Liftiera acuzată că a cerut șpagă din cadourile pentru copiii bolnavi de cancer și-a dat demisia. Mesajul conducerii spitalului pentru cei care ”scriu povești pe Facebook”

Liftiera acuzată că a cerut șpagă din cadourile pentru copiii bolnavi de cancer și-a dat demisia. Mesajul conducerii spitalului pentru cei care ''scriu povești pe Facebook''
Foto: Adevărul

Liftiera de la Spitalul Județean de Urgență Craiovaacuzată că a cerut una dintre pungile cu cadouri pentru copiii bolnavi de cancerși-a dat demisia. Anunțul a fost făcut de conducerea spitalului, care însă l-a criticat pe cel care a făcut publică întâmplarea, pentru că nu a venit să și depună o plângere oficială la spital.

”Deși domnul care a făcut acuzațiile pe o rețea de socializare nu a venit să depună o plângere oficială, ancheta internă în acest caz a continuat. Doamna și-a prezentat demisia când a fost audiată în Comisia de disciplină”, a anunțat Spitalul din Craiova, potrivit Digi24.

Conducerea spitalului le atrage atenția celor care scriu ”pe Facebook povești, unele adevărate, altele nu” să facă sesizări oficiale, altfel ”nu va mai tolera anumite acuzații nefondate venite din mediul online”.

Întâmplarea a fost relatată de Victor Mihăescu, pe Facebook. Acesta este inginer la fabrica Ford din Craiova și a mers împreună cu mai mulți colegi la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean, pentru a duce cadouri copiilor internaţi acolo. El a povestit că liftiera care i-a dus la etajul 9 le-a cerut o plasă, pe motiv că de fiecare dată când cineva aduce cadouri, prima sacoșă se dă liftierei. Pentru că nu a primit nimic, femeia i-a insultat pe aceștia și le-a transmis ca la întoarcere să ia alt lift. (Detalii AICI)

Femeia a fost chemată pentru a da explicații. În fața șefilor săi, ea a spus că doar a glumit și, chiar dacă i s-ar fi oferit ceva, ar fi refuzat. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`