Crăciunul în Delta Dunării. Cât costă un sejur de trei nopți pentru doi adulți / Ce facilități sunt incluse în pachet

Crăciunul în Delta Dunării. Cât costă un sejur de trei nopți pentru doi adulți / Ce facilități sunt incluse în pachet
Foto simbol: Pixabey

Crăciunul în Delta Dunării oferă o experiență excepțională. Iarna, această zonă unică ascunde tradiții lipovenești, plimbări cu barca și o liniște de neegalat. De asemenea, turiștii se pot bucura de mâncăruri sofisticate pregătite de un bucătar de elită, cunoscut pentru servirea unor personalități precum Bill Gates.

Crăciunul în Delta Dunării

Berlusconi, Bill Gates și Abramovici se numără printre celebritățile care au savurat din bucatele pregătite cu măiestrie de chef-ul Vasile Bold. Acesta și-a desfășurat activitatea din 1997 până anul trecut pe Coasta de Smarald din Italia, un adevărat paradis al magnaților. În fața restaurantului unde își demonstra priceperea, iahturile celor bogați stăteau la coadă, pentru a se bucura de adevărata artă culinară.

Crevetele condimentat cu nucă de cocos este una dintre cele mai apreciate delicatese. Pe masa festivă, nu poate lipsi nici platoul cu fructe de mare. Cu toate acestea, desertul este vedeta serii: Tarta Tartain, scrie Observator News.

Plimbările cu barca pe canale sunt parte din pachetul de sărbători și au un preț cuprins între 70 și 150 de lei, în funcție de durata pe care o alegeți să o petreceți pe apă.

Cât costă un sejur de trei nopți pentru doi adulți

Pensiunile din Delta Dunării pregătesc pachete de sejur pentru turiști. Un sejur de trei nopți pentru doi adulți costă 2.550 lei, iar pentru Revelion se adaugă 1.000 lei. Prețul crește cu câteva sute de lei pentru fiecare copil. Pachetul include experiențe de neuitat.

„Pe lângă saunele tradiţionale, în Jurilovca, bineînţeles, trebuie să vii să faci o saună… Vor veni colindătorii, va veni Moş Crăciun. Vor fi momente cu ansambluri folclorice din Jurilovca, cântece lipoveneşti şi multe, multe alte surprize”, spune Marius Potolea, proprietar pensiune.

Nu este necesar să folosiți transportul pe apă pentru a ajunge la Jurilovca. Această localitate este situată la doar o oră distanță de Tulcea și la patru ore de București, accesibilă doar cu mașina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`