Crăciun cu temperaturi de primăvară în 26 decembrie

Crăciun cu temperaturi de primăvară în 26 decembrie
Sursa Foto: Pixabay.com

Vremea va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri şi pe suprafeţe mici ploi slabe, în jumãtatea de nord a ţãrii şi în zona montanã.

Vremea din 26 decembrie în ţară

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări şi pe arii restrânse ploi slabe în nord-vestul, nordul şi centrul ţãrii. Pe crestele montane vor fi posibile fulguieli.

Vântul va mai prezenta intensificãri la munte, în special la altitudini mari, unde la rafalã se vor depãşi 80…90 km/h, dar pe alocuri şi la viteze mai mici şi în restul teritoriului.

Temperaturile minime, mult mai ridicate decât în mod obişnuit la aceastã datã, se vor situa între 0 şi 9 grade. Local în regiunile intracarpatice şi izolat în rest, se va forma ceaţã.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade. Se va semnala ceaţã, mai ales dimineaţa şi noaptea, local în regiunile intracarpatice şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Presiunea atmosferică va creşte în a doua parte a intervalului.

Vremea va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii decembrie, cu o temperaturã maximã de 16…17 grade şi o minimã de 3…5 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Noaptea vor fi condiţii de ceaţã. Presiunea atmosferică va creşte în a doua parte a intervalului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`