Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, chemat ca martor la DNA în dosarul lui Ludovic Orban (VIDEO)

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, chemat ca martor la DNA în dosarul lui Ludovic Orban (VIDEO)
foto: B1 TV

UPDATE 12.00 La ieșirea de la DNA, Cozmin Gușă a declarat că postul Realitatea nu a cerut și nu i s-au oferit bani de la Ludovic Orban.

”Realitatea nu a cerut, nu i s-a oferit, nu au existat discuții legate de bani niciodată. Nu poate să existe intermediar într-o relație dintre mine și Ludovic Orban pentru că ne cunoaștem de 14-15 ani. A fost un eveniment nefericit în cariera lui Orban. Regret ce i s-a întâmplat.

”Prezența politicienilor nu se face contra cost. Legea este proastă pentru că obligă entități private să presteze pe gratis pentru produsul partidului care se numește candidat. Există televiziuni de stat care pot să presteze pe gratis și televiziunile private nu au de ce să presteze un asemena tratament. Politicienii au făcut două lucruri proaste, legea finanțării partidelor și cea legată de obligativitatea televiziunilor să presteze gratuit în campanie pentru toți candidații”, a mai spus Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă, la ieșirea de la DNA

#DIRECT_ONE_7d5yp3#

Cozmin Gușă s-a prezentat marți la sediul Direcției Naționale Anticorupție, în dosarul în care Ludovic orban a fost pus în control judiciar, potrivit B1 TV.

"Am fost chemat de către doamna procuror Claudia Roșu. Nici nu am cerut bani, nici nu mi s-a oferit, nici nu ne-am întâlnit. Sigur, vorbim despre un caz complicat care a schimbat soarta legii. E de datoria domnilor de la DNA, a doamnei de la DNA, a doamnei Kovesi, a doamnei Rosu, să elucideze, probabil în timpul campaniei, acest scandal de corupție și, în același timp, bineînțeles că televiziunile care nu au dreptul nu au nicio treabă cu asta sau mass media care nu are treabă cu asta, trebuie disculpată", a declarat Cozmin Gușă înainte de a intra în sediul DNA.

Întrebat dacă Ludovic Orban a vorbit despre el în cadrul audierilor de la sediul Direcției Naționale Anticorupție, acesta a spus că nu are surse la DNA. De altfel, acesta a precizat că este primul care a fost chemat.

"Cu Ludovic Orban, în marginea acestui dosar, deci până la 20 martie, nu m-am întâlnit de vreun an și jumătate, dacă nu mai mult, suntem amici într-un fel, a fost contracandidatul meu în 2008, când a candidat la Primărie", a continuat politicianul.

Cozmin Gușă a explicat că niciun angajat nu a avut discuții cu vreun candidat și că orice discuție de acest gen, potrivit unei dispoziții interne a postului de televiziune Realitatea TV, se va face cu președintele de partid.

Cozmin Gușă, chemat ca martor la DNA în dosarul lui Ludovic Orban

#DIRECT_ONE_5vr6pq#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie