Cozi ca în timpul comunismului, la un magazin bulgăresc din Vama Veche. Oamenii din Constanța așteaptă ore în șir pentru a cumpăra țigări (FOTO)

Cozi ca în timpul comunismului, la un magazin bulgăresc din Vama Veche. Oamenii din Constanța așteaptă ore în șir pentru a cumpăra țigări (FOTO)
Foto: pixabay.

Sute de persoane din Constanța stau la coadă pentru a cumpăra țigări de la magazinul bulgăresc din Vama Veche. Oamenii își aduc toată familia pentru a se încadra în limita prevăzută de lege.

Cozi la cumpărat țigări, în Bulgaria

În ultimul timp, constățenii formează cozi kilometri la magazinul bulgăresc din Vama Veche pentru a cumpăra țigări care sunt mai ieftine chiar și cu 10 lei față de România, conform Replicaonline.ro.

Limita maximă a țigărilor pe care o persoană le poate avea la trecerea graniței Bulgariei cu România este de 40. Drept pentru care, oamenii își aduc toată familia pentru a putea cumpăra mai multe pachete de țigări.

Anagajații s-au adaptat valului uriaș de clienți și au o abordare interesantă. Intră câte un grup, pe rând în magazin. După ce acesta și-a făcut cumpărăturile, iese și intră un alt grup.

Cât costă un pachet de țigări

În Bulgaria, cel mai mic preț al unui pachet de țigări este de 14 lei, iar în România este în jur de 20 de lei. Diferența de preț dintre țigările din țara vecină și din țara noastră este de aproximativ 10 lei.

Pe lângă prețul mult mai mic față de țigările din România, oamenii aleg să se deplaseze până la granița cu Bulgaria pentru că nu este nevoie de vignetă pentru țara vecină.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`