Coșmarul trăit de un turist român la un hotel ultra all inclusive din Antalya: „Un vierme a ieșit dintr-o chiflă în timp ce mâncam”

Coșmarul trăit de un turist român la un hotel ultra all inclusive din Antalya: „Un vierme a ieșit dintr-o chiflă în timp ce mâncam”
Sursa foto: Pixabay.com

Un turist român a avut parte de o experiență de coșmar la un hotel ultra all inclusive din Antalya. Românul a povestit totul pe grupul de Facebook „Forum Turcia”.

Vacanță de coșmar pentru un turist român la un hotel din Turcia

Mulți români au avut parte de experiențe neplăcute atunci când au ajuns la locațiile închiriate pentru vacanța de vară. Nu de mult, un turist a mers la hotelul Dosinia Luxury Resort din Kemer, Beldibi, Antalya, iar sejurul nu a fost deloc pe măsura așteptărilor.

„A 6-a zi la Dosinia luxury resort, Kemer, Beldibi, Antalya, un hotel căruia îi dau maxim 3*, un hotel cu ruși pentru ruși, entertainment mediocru, mâncarea este aceeași în fiecare zi, băuturile sunt contrafăcute, mediocre, scârboase, până și apa îmbuteliată are gust de apă clocită.

Sticlele cu băuturi internaționale gen Jack Daniels sunt folosite doar ca recipiente și sunt reumplute cu băuturile lor locale, mediocre, pe care nu le poți servi. Sunt multe de spus, nu recomand acest hotel!”, a povestit românul pe Facebook, potrivit Gândul.

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, românul a publicat și o fotografie cu un vierme pe care l-a găsit într-o chiflă.

„P.S: Atașez o poză cu un vierme care a ieșit dintr-o chiflă în timp ce mâncam”, a mai adăugat românul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`