Coșmarul trăit de mai mulți turiști români pe litoralul bulgăresc, în Kavarna. Ce au pățit la hotel: „Se auzeau ca într-un film horror, ca într-un spital”

Coșmarul trăit de mai mulți turiști români pe litoralul bulgăresc, în Kavarna. Ce au pățit la hotel: „Se auzeau ca într-un film horror, ca într-un spital”
Foto: Pixabay

Un grup de turiști români a avut o experiență neplăcută la un hotel de lux în Kavarna, Bulgaria. După doar două zile de ședere, au început să se simtă rău, prezentând simptomele unei toxiinfecții alimentare. Turiștii au fost surprinși că personalul hotelului nu s-a arătat surprins de situație, spunându-le că o bacterie aeriană afectează întregul oraș.

Experiență groaznică pe litoralul bulgăresc

„Totul era ok, cazarea foarte frumoasă! Mâncarea, totul arăta bine, restaurantul curat. Doar că, vineri seara, am fost primul dintre noi care a făcut nişte simptome specifice unei toxiinfecţii alimentare. Vărsături, diaree şi, uşor-uşor, pe toţi ne-au luat cam aceleaşi simptome.

Au zis că este o bacterie care se transmite pe cale aeriană şi o are efectiv tot oraşul. Pe tot holul hotelului, la 2-3 dimineaţa se auzeau ca într-un film horror, ca intr-un spital, numai sunete de vărsături din toate camerele”, a mărturisit Vlad, un turist român care a venit în Bulgaria, în vacanță.

Personalul era pregătit cu medicamente

La doar două zile după aceea, au hotărât să părăsească stațiunea. Cu toate acestea, personalul de la unitatea turistică din Kavarna era pregătit la recepție cu medicamente pentru asemenea situații.

„Atât eu, soţia, cât şi copilul de un an şi trei luni suntem efectiv terminaţi. După două zile am plecat de acolo. Nu aveam cum să mai rămânem. Apa din piscină, apa de la dozator, toate erau infectate”, a mai spus turistul român, potrivit Observatornews.ro.

„Poate este de pe plajă. Nu avem informaţii, dar noi nu avem o problemă oficială cu mâncarea sau cu apa din piscină. Totul este în regulă”, susține un reprezentant al hotelului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`