Coșmar pentru Liviu Dragnea la închisoare! A fost lăsat să îngheţe de frig în celulă la -15 grade: ‘A fost cu rea-credinţă’

Coșmar pentru Liviu Dragnea la închisoare! A fost lăsat să îngheţe de frig în celulă la -15 grade: 'A fost cu rea-credinţă'
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Liviu Dragnea trece prin momente cumplite la închisoare! Fostul lider PSD s-a plâns conducerii de condiţiile inumane pe care a fost nevoit să le suporte, mai exact a îngheţatde frig în propria celula, la -15 grade Celsius, potrivit Cancan.

Asta pentru că în celula sa din Penitenciarul Rahova, nu a funcţionat căldura, iar politicianul a trebuit să îndure unfrig cumplit.

ÎNDRĂGITUL ACTOR A MURIT! CINE VA ÎNCASA TOATĂ AVEREA? ASTA DA SURPRIZĂ!

Liviu Dragnea a reclamat conducerii că celula sa a fost singura care a rămas fără căldură, prin urmare în viziunea fostului președinte al Camerei Deputaților, ar fi vorba despre rea-credință.

DUMNEZEULE, CE TRAGEDIE PENTRU MIRABELA DAUER! A FOST GĂSITĂ ÎNGROPATĂ SUB NĂMEȚII DE ZĂPADĂ! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN STARE DE ȘOC

Fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT ÎN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ A TURBAT DE FURIE CÂND A VĂZUT IMAGINILE (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`