Coșmar pe malul Lacului Morii. O femeie a fost sfâșiată de o haită de câini

Coșmar pe malul Lacului Morii. O femeie a fost sfâșiată de o haită de câini

O femeie și-a găsit sfârșitul sâmbătă dimineață, în București, sfâșiată de o haită de câini. Victima avea în jur de 44 de ani și alerga lângă Lacul Mori când a fost atacată. La sosirea ambulanței, femeia era deja decedată.

„Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, potrivit antena3.ro.

Femeia ucisă astăzi ar fi fost atacată de maidanezi și în 2022, când ar fi ajuns la spital cu multiple mușcături la nivelul capului și memebrelor, au declarat surse judiciare pentru publicația gandul.ro.

În primele 4 luni ale anului 2022 au avut loc 10 acțiuni ale Serviciului de Protecție a Animalelor  în zona Lacul Morii. În cele mai multe dintre cazuri, câinii nu au putut fi prinși deoarece intrau pe proprietăți private unde echipajele ASPA nu pot interveni. Se pare că aceștia sunt câinii deținuți de localnici și care se înmulțesc fără control.

Femeia a fost găsită de polițiști pe câmp, la 270 de metri distanță de cea mai apropiată locuință și la 300 de metri distanță de cel mai apropiat punct de digul Lacul Morii- zona neamenajată, aflată la granița cu Comuna Chiajna. Terenul a aparțiut CAP, iar împroprietăririle au fost făcute de autoritățile din Chiajna. În prezent, se află în posesia a trei persoane.

Primăriile de sector nu au atribuții pe partea de ecarisaj, singura instituție abilitată să monitorizeze și să strângă câinii maidanezi de pe raza administrativ-teritorială a Bucureștiului este Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), aflată în subordinea Primăriei Generale” se arată într-o precizare a Primăriei Sectorului 6.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`