CORONAVIRUS. România a ajuns la 215 decese. Ultimele 5 victime sunt din Suceava, București, Hunedoara și Sibiu

CORONAVIRUS. România a ajuns la 215 decese. Ultimele 5 victime sunt din Suceava, București, Hunedoara și Sibiu
Foto: Hepta.ro

Autoritățile române au anunțat, miercuri, alte cinci decese printre pacienții infectați cu noul coronavirus din România, astfel că bilanțul fatalităților a urcat la 215. Ultimele cinci victime raportate proveneau din Suceava, București, Hunedoara și Sibiu.

Încă 5 decese în România duc bilanțul la 215

Deces 211:Bărbat, 53 de ani, din județul Suceava.Internat pe data de 16 martie în Spitalul Județean de Urgență Suceava – Secția Cardiologie, cu diagnostic Cardiomiopatie dilatativa. Insuficiență cardiacă cronică. Proteza mecanica aorta. Anuloplastie mitrala.Confirmat pe 28 martie.Decedat pe 6 aprilie.

Deces 212:Bărbat, 89 de ani, din București.Debut pe data de 1 aprilie.Internat în Spitalul.Universitar București și transferat în data de 1 aprilie în Spitalul Colentina – Secția ATI, unde a fost intubat.Confirmat în data de 1 aprilie.Decedat pe 6 aprilie.Condiții medicale pre-existente: Boala cardiovasculara cronică.

Deces 213:Bărbat, 70 de ani, din județul Hunedoara.Debut în data de 1 aprilie.Internat în 3 aprilie – Spitalul Municipal Hunedoara-Sectia Pneumologie, transferat în data de 5 aprilie în ATI.Confirmat în 5 aprilie. Decedat pe 8 aprilie.Condiții medicale pre-existente: HTA

Deces 214:Barbat, 70 de ani, din județul Sibiu.Debut în data de 4 aprilie.Internat în 4 aprilie în Spitalul Clinic Județean Sibiu cu dispnee, stare de astenie. A fost intubat.Decedat în 5 aprilie.Confirmat în 7 aprilie.Condiții medicale pre-existente: Boala cardiovasculara, renala si pulmonara cronică.

Deces 215:Bărbat, 68 de ani, din județul Sibiu.Internat în perioada 3 martie – 5 martie in Spitalul Clinic Judeatan de Urgență Sibiu-Sectia Neurochirurgie cu Hematom subdural, apoi în Secția Chirurgie în perioada 5 martie – 14 martie, transferat în ATI în data de 14 martie.Decedat pe 5 aprilie.Confirmat pe 7 aprilie.Condiții medicale pre-existente: Hepatită cronică etanolica. Boala Parkinson. Chist hidatic peritoneal.

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ CU VICTIMELE COVID-19 DIN ROMÂNIA

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ A JUDEȚELOR DIN CARE PROVIN VICTIMELE

România are aproape 4.800 de cazuri de COVID-19

Potrivit datelor furnizate de autoritățile române la ultima raportare, la nivel național există 4.761 de cazuri de infecție cu COVID-19, dintre care 344 au fost diagnosticate doar între ultimele două raportări. Dacă 528 de persoane au fost declarate vindecate și externate, 162 rămân internate în secțiile de terapie intensivă din țară. Totodată, Grupul de Comunicare Strategică a mai precizat că peste 25.000 de oameni sunt în carantină, în timp ce aproape 90.000 sunt în izolare la domiciliu.

La nivel global, coronavirusul s-a răspândit deja în 209 țări și teritorii. Noul virus a infectat peste 1,44 de milioane de oameni, iar bilanțul deceselor a trecut de 83.000. Italia este țara cu cele mai multe victime până în acest moment, peste 17.000, în timp ce SUA sunt națiunea cu cele mai multe cazuri, aproape 401.000.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`