CORONAVIRUS. Încă 6 pacienți confirmați cu COVID-19 au murit. Bilanțul deceselor din România a urcat la 417

CORONAVIRUS. Încă 6 pacienți confirmați cu COVID-19 au murit. Bilanțul deceselor din România a urcat la 417

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, sâmbătă, că alți șase pacienți testați pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, potrivit autorităților, bilanțul deceselor înregistrate la nivel național în rândul persoanelor depistate cu COVID-19 a crescut la 417, iar ultimele victime proveneau din Arad, Neamț, Mureș, Satu Mare, Constanța și Timiș.Conform celui mai recent bilanț, cel de vineri, România avea per total 8.067 de cazuri confirmate de infecție cu SARS-CoV-2, iar 1.508 pacienți s-au vindecat, în timp ce alți 258 erau internați la terapie intensivă.

Decesul 412 se referă la un bărbat de 60 de ani, din județul Arad, care a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Arad în 2 aprilie. Rezultatul a venit pozitiv în 2 aprilie, dar el avea să fie retestat pozitiv în 15 aprilie. Decesul s-a produs în 17 aprilie.Comorbidități: Diabet zaharat tip II, HTA.

Decesul 413 se referă la un bărbat de 57 de ani, din Neamț, care a fost internat la Spitalul Județean Piatra Neamț în 7 aprilie. Rezultatul a venit pozitiv pentru COVID-19 în 10 aprilie, iar victima a decedat în 16 aprilie.Comorbidități: Diabet zaharat tip II, insuficiență venoasă cronică, ulcer varicos gambă

Decesul 414 se referă la un bărbat de 64 de ani, din județul Mureș, care a fost internat în Clinica de Pneumologie din Spitalul Clinic Județean Mureș în 11 aprilie. El avea să fie transferat la terapie intensivă în 13 aprilie, cu mențiunea că fusese confirmat cu COVID-19 încă din 11 aprilie. Bărbatul a decedat în 17 aprilie.Comorbidități: HTA, diabet zaharat tip II, boala cardiovasculara, boală renală, anemie secundară.

Decesul 415 se referă la o femeie de 76 de ani, din Satu Mare, care a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, secția ATI, în 16 aprilie. Rezultatul testului pentru COVID-19 a venit pozitiv în 17 aprilie, când a și murit.Comorbidități: Insuficiență multiplă de organe, cardiomiopatie dilatativa, insuficiență cardiacă clasa IV.

Decesul 416 se referă la un bărbat de 48 de ani, din Constanța, care a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală în 17 aprilie, când era transferat de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. El fusese confirmat cu infecție cu SARS-CoV-2 încă din 13 aprilie. Comorbidități: Obezitate.

Decesul 417 se referă la o femeie de 83 de ani, din județul Timiș, care a fost internată în 12 aprilie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Ea a fost transferată în 13 aprilie la secția de terapie intensivă din Spitalul de Boli Infecțioase „V. Babeș” din Timișoara. Încă din 12 aprilie, ea fusese testată pozitiv pentru COVID-19. Femeia a decedat în 17 aprilie. Comorbidități: diabet zaharat, boală cardiovasculară, HTA.

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ CU VICTIMELECOVID-19DIN ROMÂNIA

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ A JUDEȚELOR DIN CARE PROVIN VICTIMELE

Urmăriți B1TV.ro și pe
`