CORONAVIRUS: 8 noi cazuri în București. Bilanțul ajunge la 25 de pacienți contaminați 

CORONAVIRUS: 8 noi cazuri în București. Bilanțul ajunge la 25 de pacienți contaminați 

UPDATE: Încă un caz a fost confirmat în București. Este vorba despreun cetățean care a călătorit în Israel.

Grupul de Comunicare Strategică anunță, marți, că există 7noi cazuri de contaminare în București. Bilanțul se ridică astfel la 24 de pacienți infectați.

”Sunt confirmate pozitiv la testul coronavirus (COVID-19) un număr de 7 cazuri, din București. (3 sunt în legătură cu cazul Gerota, 1 este contact al primului infectat din București, 3 sunt cetățeni care au călătorit în Israel, Germania și Marea Britanie)”, se arată în mesajul citat.

Unul dintre cei opt este angajat la ADP Sector 4.Amintim că accesul în spitalulMAIdin Capitală a fost restricționat după ce unul dintre cei doi pacienți diagnosticați luni seară cu COVID-19 a intrat în contact cu medicii, fără să se știe că ar fi suspect de infectare. Bărbatul a fost internat săptămâna trecută laSpitalul Dimitrie Gerotacu altă afecțiune. După câteva zile, fostul angajat alMAIa dezvoltat o simptomatologie pulmonară foarte agresivă, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Pacientul a fost testat luni seară pentrucoronavirusiar rezultatul a ieșit pozitiv. Medicii care l-au tratat au fost plasați imediat în carantină.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`