CORONAVIRUS | 116 cazuri confirmate în România. Două asistente medicale, contaminate

CORONAVIRUS | 116 cazuri confirmate în România. Două asistente medicale, contaminate
foto: Pixabay

Încă trei cazuri de contaminare cu coronavirus au fost confirmate în România.

Este vorba despre o femeie de 38 de ani și una de 45 de ani, asistente medicale, ambele din Hunedoara, contacte ale pacientei 26, tânăra care nu a respectat condițiile autoizolării.

Cazul 116 este al unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Caraș Severin,aflat în carantină Reșița. Acesta s-aîntors din Italia în 11 martie.

Anterior, sâmbătă seara aufost anunțate alte patru cazuri de contaminare.Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, in județul Constanța, contact cu pacienții 67 și 68, ultimul fiind senatorul liberal de Constanța, Vergil Chițac, o femeie de 53 de ani, din Brașov, contact al pacientului 76, adică al bărbatului revenit din Boston, o femeie de 33 de ani, din Timișoara,venită din Italia în 12 martie și aflatăîn carantină și un un bărbat de 36 de ani din Timișoara, venit, de asemenea din Italia în 12 martie și plasat în carantină într-un centru din același oraș.

În total, până la ora redactării acestei știri, sâmbătă au fost confirmate 21 de cazuri de coronavirus.

În acest context, amintim că tânăra de 26 de ani din Hunedoara, care a ignorat condițiile izolării la domiciliu, a fost decalarată vindecată. Ea a infectat mai multe cadre medicale, precum și un bărbat de 44 de ani și pe fiica lui de 16 ani.

În total, în România, nouă persoane contaminate cu COVID-19 au fost declarate vindecate.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`