Copilul trântit la pământ, într-un parc din Hunedoara, a fost transferat la un spital din Timișoara

Copilul trântit la pământ, într-un parc din Hunedoara, a fost transferat la un spital din Timișoara

Copilul care a fost trântit la pământde unchiul său, într-un parc din municipiul Hunedoara, a fost transferatla unspital din Timișoara, pentru investigații de specialitate, potrivit Ziarului Servus.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, dr. Emil Stoica, a precizat pentru Ziarul Servus,că starea copilului este una bună.

”Starea generală a copilului este bună. S-a decis, însă, transferul acestuia la Timișoara pentru un consult neuropsihiatric. Este cel mai apropiat spital care are secție de neuropsihiatrie pediatrică”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, dr. Emil Stoica.

Medicii au stabilit că nu se impune o intervenție chirurgicală. Copilul a suferit o fractură la cap, în zona occipitală, cu pierdere de conștiență și amnezie retrogradă, potrivit rezultatelorinvestigațiilor efectuate de medicii din Deva.

Agresorul a fostarestat preventiv pentru 30 de zile

Agresorul a fost reţinutşi trimis, în cursul nopţii de duminică,în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ)Hunedoara. El a fost prezentat luni în faţa magistraţilor care au decis ca acesta să rămână în arest pentru o perioadă de 30 de zile.

Anchetatorii au stabilit că agresiunea a avut loc după cefiul agresorului și nepotul acestuia au avut loc o ceartă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`