ILEGAL! O mamă și-a ascuns copilul sub rochie pentru a-l scoate din țară

ILEGAL! O mamă și-a ascuns copilul sub rochie pentru a-l scoate din țară
foto: pixabay

O femeie a fost prinsă de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să își scoată ilegal din țară copilul, în vârstă de numai 10 ani. Aceasta și-aascuns copilul sub rochie.

INCENDIAR! LOREDANA CHIVU S-A DEZBRĂCAT PENTRU UN MANELIST CELEBRU! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR (GALERIE FOTO)

Mama, în vârstă de 34 de ani,din județul Prahova,era pasageră într-o mașină înmatriculată în România. Ea călătorea alături de un bărbat, însă la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac au fost prinși.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit, ascuns sub rochia femeii, un copil. În urma verificărilor s-a stabilit că minorul este cetăţean român, în vârstă de 10 de ani şi este fiul femeii”, a precizat Poliţia de Frontieră Arad într-un comunicat, conform libertatea.ro.

ÎMPĂCAREA ANULUI! BIANCA DRĂGUȘANU, DEZMĂȚ TOTAL CU VICTOR SLAV! BOTEZATU I-A PRINS ÎN FAPT

Femeia a declarat că abia pe drum a observat că paşaportul minorului este expirat, astfel că a hotărât, împreună cu şoferul, să-l ascundă pe băiat pentru a-l scoate din ţară. Acum cei doiimplicaţi sunt cercetaţi pentru participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`