GEST SUPREM DE CRUZIME! Ce a putut face o femeie cu bebelușul abia născut. Totul pentru a nu o părăsi iubitul

GEST SUPREM DE CRUZIME! Ce a putut face o femeie cu bebelușul abia născut. Totul pentru a nu o părăsi iubitul

O femeia a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun. După ce s-a întors din Germania,a colo unde muncea, femeia a aflat că este însărcinată.Pentru că avea un iubit în România care nu avea habar de „problema” ei, tânăra din Botoșani a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta.

SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI, DE DURERE! DIN PĂCATE, A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Tânăra din Botoşani şi-aaruncat bebeluşul, abia născut, în WC-ul din gospodărie pentru a nu da explicații iubitului din România. Ulterior, copilul a fost găsit mort, iar mama este acum anchetată.

Fata s-ar fi întors însărcinată din Germania, unde a lucrat o perioadă. Iubitul său din ţară habar n-avea că este gravidă. Aşa că tânăra a decis să aducă singură copilul pe lume, acasă, apoi a decis să scape de el, făcând un gest extrem, scrie a1.ro.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

Nimic nu s-ar fi aflat, dacă șa scurt timp, tânăra nu ar fi suferit o homoragie puternică. Din această cauză, fata aajuns urgent la spital, iar medicii au anunţat poliţia, care a deschis o anchetă în acest caz.

După cercetari s-a dovedit că bebelușul avea urme de violență pe corp, însă nu se știe încă dacă a fost sau nu vorba depruncucidere sau avort spontan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`