Copil lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni

Copil lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni
Foto: Pixabay.com

Un copil în vârstă de 12 ani a fost lovit de o mașină de poliție pe o trecere de pietoni de pe DN 17, joi, la Sieu-Măgheruș din Bistrița-Năsăud, transmite Agerpres.

Copil lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni, în Bistrița Năsăud

În urma accidentului, minorul a fost transportat la spital cu mai multe fracturi și un hematom masiv la piciorul drept, iar apoi a fost transferat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adus astăzi un minor în vârstă de 12 ani, victimă a unui accident rutier petrecut în localitatea Şieu-Măgheruş, prezentând multiple fracturi şi un hematom masiv la piciorul drept, precum şi escoriaţii la piciorul stâng. După evaluare şi stabilizare în urgenţă, băiatul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale de specialitate”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Bistrița, Camelia Strungari.

La momentul accidentului, mașina de poliție ar fi fost în misiune. Autospeciala era din alt județ, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

„Astăzi, 21 decembrie, pe DN 17, în localitatea Şieu-Măgheruş a avut loc un accident rutier. Din primele date, o autospecială de poliţie din alt judeţ ar fi acroşat un minor, de 12 ani, din Şieu-Măgheruş, care s-ar fi angajat în traversarea străzii. În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din Dej, a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, au declarat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`