Copil de 3 ani, transportat de urgență la spital după ce a fost atacat de un câine periculos. Animalul ar fi scăpat întâmplător din casă

Copil de 3 ani, transportat de urgență la spital după ce a fost atacat de un câine periculos. Animalul ar fi scăpat întâmplător din casă
Sursa Foto: Captură Video

Un copil de 3 ani din județul Hunedoara a de urgență la spital, miercuri seara, după ce a fost muşcat de mai multe ori, la un picior, de un câine ce a scăpat accidental dintr-un apartament, notează news.ro.

Copil de 3 ani din Hunedoara, atacat de un câine

Copilul în vârstă de 3 ani din Lupeni se afla cu părinții în apropierea unui bloc în care locuiește și a fost atacat de un câine din rasa Amstaff.

„Astăzi, în jurul orei 21:00, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că un minor in vârstă de 3 ani, din Lupeni, ar fi fost atacat de un câine cu caracteristici morfologice ce pot fi asimilate unei rase periculoase, în timp ce se afla, alături de unul dintre părinţi, în zona blocului în care locuieşte.
Minorul a fost transportat în stare stabilă la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate (prezentând multiple muşcături superficiale în zona membrului inferior drept)”, a transmis IPJ Hunedoara.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a unui atac canin.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`