Copil de 2 ani, lovit de o motocicletă în Vrancea. În accident au fost răniți și adultul care era cu el, și motociclistul

Copil de 2 ani, lovit de o motocicletă în Vrancea. În accident au fost răniți și adultul care era cu el, și motociclistul
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Un copil în vârstă de doi ani a fost lovit de o motocicletă, duminică seară, în comuna Vizantea Livezi din județul Vrancea, și a fost transportat la spital. În accident au fost răniți și adultul care îl însoțea, și motociclistul, transmite Agerpres.

Trei victime după accidentul din Vrancea

Cele trei persoane rănite au fost transportate la spital.

„La ora 19,19, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Vizantea Livezi, în care au fost implicaţi o motocicletă şi doi pietoni. La solicitare au fost alocate un echipaj SAJ de urgenţă tip B2 şi un echipaj SMURD de primul ajutor. Au fost preluate trei victime conştiente, doi adulţi şi un copil în vârstă de doi ani, cu politraumatism prin accident rutier”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea.

Inițial, victimele au fost duse la Camera de gardă a Spitalului comunal Vidra, iar de acolo au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`