ȘOCANT! Un bebeluș nou-născut a fost găsit îngropat în curtea unei firme. Îngrozitor, cine a recurs la acest gest

ȘOCANT! Un bebeluș nou-născut a fost găsit îngropat în curtea unei firme. Îngrozitor, cine a recurs la acest gest

Descoperire macabră în curtea unei firme din Topoloveni. Cadavrul unui bebeluș nou-născut a fost descoperit într-o pungă.

CUTREMUR MONDEN! ADIO, SALMAN KHAN! IULIA VÂNTUR A FĂCUT ANUNȚUL (GALERIE FOTO)

Macabru este că cea care a recurs la un astfel de gest este chiar mama bebelușului,a anunţat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, informează stirileprotv.ro.

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII A ȘOCAT ROMÂNIA! VEZI AICI IMAGINILE DURERII (GALERIE FOTO)

„″În cursul zilei de 9 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Topoloveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unei societăţi a fost identificat un nou-născut decedat. Din cercetări a rezultat că o femeie de 35 de ani din Bogaţi, angajată a societăţii, ar fi născut la termen, în cursul nopţii de 8 spre 9 noiembrie, după care ar fi abandonat nou-născutul”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

BĂTAIE ÎN SHOWBIZ! BIANCA DRĂGUŞANU, JUPUITĂ DE VIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZĂ (GALERIE FOTO)

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

S-A TERMINAT CU VIOREL LIS! L-AU GĂSIT FĂRĂ SUFLARE PE STRADĂ! OANA A FĂCUT ANUNȚUL TRAGIC

Femeia de 35 de ani a fost condusă la sediul Poliţiei Topoloveni, pentru cercetări şi luarea măsurilor legale care se impun.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`