Copiii milionarului din Hunedoara se întorc în România. Vor fi predați Poliției Române

Copiii milionarului din Hunedoara se întorc în România. Vor fi predați Poliției Române
Sursa foto: captura video Youtube/ Natalia Bumbac

Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian din Hunedoara au fost găsiți, joi, în Serbia alături de tatăl lor, iar ei se vor întoarce în România în noaptea de joi spre vineri.

Copiii vor ajunge în țară

Copiii și tatăl lor vor fi aduși de la Kladovo și predați Poliției Românie pe la Porțile de Fier 1, informează știrileprotv.

Minorii au apărut joi într-o altă filmare alături de tatăl lor în care au spus că au fost plimbați dintr-un loc în altul de persoane care vorbeau „altă limbă” și că au ajuns undeva unde se află și „o mare”.

Polițiștii au reușit să îi găsească pe copii și pe tatăl lor și au informat că cei mici sunt în siguranță.

„Poliția Română este în măsură să informeze opinia publică privind finalizarea operațiunilor de localizare și depistare a cetățeanului român (Marțian Adrian) și a celor trei minori (Marțian Rania Adriana, Marțian Antonio Adrian și Marțian Raisa Antonia), în Serbia, pe baza cooperării polițienești internaționale.

Cele patru persoane se află în custodia autorităților polițienești din Serbia, localitatea Nis.

Pe baza precizărilor făcute de către ministrul sârb de interne, ministrului român al afacerilor interne, în cadrul convorbirii telefonice avute astăzi 17.10.2024, inițiate de partea română, menționăm faptul că, la acest moment, cei trei minori sunt în afara oricărui pericol.
Poliția Română continuă activitățile specifice, în cadrul dosarului penal, sub coordonarea procurorului de caz.

Mulțumim publicului și reprezentanților mass-media, pentru sprijin.
De asemenea, mulțumim Poliției din Serbia și tuturor partenerilor interni și externi, pentru excelenta cooperare, în gestionarea acestui caz”, se arată în postarea Poliției Române de pe Facebook.

Cei mici au dispărut de 4 zile

Reamintim că cei trei au dispărut din Hunedoara luni seara în timp ce se aflau în grija unei bone. Polițiștii s-au mobilizat și au început misiunea de căutare a minorilor care au fost dați în urmărire internațională.

Marți, a apărut primul videoclip cu cei trei copii în spațiul public în care au transmis un mesaj pentru mama lor. Ei au spus că sunt bine, dar că nu vor mai merge la mama lor, ci vor să rămână cu tatăl. Polițiștii au analizat imaginile pentru a stabili veridicitatea lor, dar și pentru a identifica elemente care să ajute în găsirea copiiilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:13 - Saloanele secției de pediatrie de la un spital din Mureș, invadate de gândaci și ploșnițe. Managerul unității sanitare dă vina pe schimbarea de temperatură
23:42 - Marcel Ciolacu: Din momentul în care s-a încercat să se facă o lege pentru o persoană, eu nu am mai comunicat cu Nicolae Ciucă și nu am mai comunicat nici măcar instituțional cu Președintele României
23:31 - Polițist din Giurgiu, reținut pentru trafic și consum de droguri. Bărbatul se afla în vizorul autorităților din luna martie
23:28 - Remarca Reginei Elisabeta despre Meghan Markle la o întâlnire la Balmoral. Cum a caracterizat-o
23:23 - Israel l-a ucis pe Yahya Sinwar, liderul Hamas și creierul masacrului din 7 octombrie 2023
23:18 - Marcel Ciolacu: Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai multe informații
23:02 - Cât costă hainele de la noul brand al Alexiei Eram. „L-am gândit pentru oricine vrea să iasă la o cafea purtând ceva super relaxat”
22:57 - MApN anunță că o țintă aeriană a intrat în România în zona Eforie Nord. Au fost ridicate de la sol avioane de luptă ale forțelor spaniole și române / Structurile aliate, informate în timp real
22:46 - România, mai spectaculoasă ca niciodată. Destinații care merită văzute toamna aceasta
22:43 - Daniel Constantin, despre declarațiile lui Marcel Ciolacu: Această chemare la dialog este făcută pentru a împărți nemulțumirea oamenilor. PNL nu va fi de acord cu scăderea pragului de impozitare pentru microîntreprinderi (VIDEO)