Caz șocant la o creșă din Năvodari: ‘Dă pe faţă cu apă din toaletă! Dacă te mai mişti de pe oliţă, te bag cu capul în ea! Să stai cu capul, nu cu fundul!’ (VIDEO)

Caz șocant la o creșă din Năvodari: 'Dă pe faţă cu apă din toaletă! Dacă te mai mişti de pe oliţă, te bag cu capul în ea! Să stai cu capul, nu cu fundul!' (VIDEO)

Scene înfiorătoare la o creșă din Năvodari! Mai mulți părinți susțin că îngrijitoarele le abuzează verbal copiii și îi agresează. Un părinte a montat un sistem care a surprins discuțiile purtate între angajatele creșei și cei mici.

Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Îngrijorați de cele întâmplate, părinții au alertat Poliția, iar autoritățile au deschis o anchetă.

“Dă pe faţă cu apă din toaletă! Dacă te mai mişti de pe oliţă, te bag cu capul în ea! Să stai cu capul, nu cu fundul!”

Acestea sunt doar câteva dintre umilinţele şi ameninţările de care au parte copiii de doar câţiva ani. Ele reprezintă dovada că acuzaţiile părinţilor împotriva angajatelor de la creşa din Năvodari nu sunt vorbe-n vânt.

“Numai figuri ai în cap! Fir-ai a naibii de zăpăcită, în ce hal poate să alerge, şi umflatul ăsta se ia după ea.”

Înregistrarea de o oră demonstrează cum au fost umiliţi copiii. Unii dintre ei au fost chiar şi loviţi. Părinţii au avut câteva bănuieli, aşa că unul dintre ei a montat un sistem audio în interior, pentru a afla adevărul.

“Mami! Nu vreau!

Ba da! O să vrei! Nu se mănâncă aşa! Eşti câine, mă? Eşti câine?”

“Am aflat ca sunt tratati foarte urat. Începe sa strige mami, mami!”, a declarat mămica unui copil.

“Pe lângă faptul că m-a deranjat foarte tare că a pus-o să se spele cu apă din toaletă pe faţă, se ţipă încontinuu la ea, ţin să cred că au ceva personal cu ea, pentru că 80% din acea înregistrare de o oră nu se ţipă, se urlă”, adaugă femeia.

În urma celor întâmplate, părinții au alertat poliția.

“Colegii mei fac cercetări şi se fac toate demersurile pentru lămurirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Cei de la conducerea creșei l-au luat pe „NU ŞTIU” în braţe.

“Nu ştim exact ce s-a întâmplat, domnii poliţişti au venit să ridice un dispozitiv de înregistrare a camerelor video. Bineînţeles că se va face şi o anchetă, se vor lua toate măsurile”, spun reprezentanții creșei.

Autoritățile vor verifica imaginile de pe camerele de supraveghere. În acest caz s-au deschis mai multe anchete ?i au fost sesizate şi autorităţile locale, pentru că acea creşă se află în subordinea Primăriei.

“Am ascultat şi eu puţin din înregistrare şi vă daţi seama că sunt şi eu debusolat, un pic terifiat de comportamentul presuspun că al angajaţilor noştri”, a declarat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Cu cinci ani în urmă, un alt centru de îngrijire a copiilor din judeţul Constanţa, o grădiniţă privată, a fost în mijlocul unui scandal uriaş. Și atunci, mai multe îngrijitoare au fost acuzate că abuzau copiii. Mai mult, le dădeau vin pentru a-i culca şi cafea pentru a-i trezi. Anul trecut, cinci educatoare şi directoarea grădiniţei au fost condamnate definitiv la închisoare cu suspendare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`