Doi constănțeni sunt cercetați penal după ce au capturat ILEGAL 200 de kg de calcan

Doi constănțeni sunt cercetați penal după ce au capturat ILEGAL 200 de kg de calcan
Foto: Pixabay

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Golful Mamaia doi cetăţeni români care transportau la bordul a două ambarcaţiuni cantitatea totală de 218 kg peşte din specia calcan, fără a deţine documente legale, informează un comunicat de presă transmis luni de Garda de Coastă, potrivit stiripesurse.

PROFEȚIA ANULUI: CARMEN HARRA DEZVĂLUIE CINE VA FI VIITORUL PREȘEDINTE AL ȚĂRII! NIMENI NU S-AR FI GÂNDIT LA… (GALERIE FOTO)

Poliţiştii Gărzii de Coastăsub coordonarea unui procuror, au identificat, în zona digului de sud a staţiunii Mamaia, două ambarcaţiuni care se întorceau de pe mare, în urma verificărilor fiind descoperite aproximativ 218 kilograme de calcan, în stare proaspătă, pe care P.V. şi M.P, în vârstă de 43 şi 39 de ani, din judeţul Constanţa, urmau să îl comercializeze fără autorizaţie.

BOMBĂ MONDENĂ! ‘CARMEN ȘERBAN A MURIT’! TOATĂ ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC

„Poliţiştii de frontieră şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură au stabilit că activitatea de pescuit şi cantitatea de peşte nu au fost raportate, conform legislaţiei în vigoare, iar una dintre ambarcaţiuni nu deţinea licenţă pentru pescuitul comercial al calcanului, fiind începută urmărirea penală pentru pescuit fără licenţă şi neraportarea capturilor de calcan”, se arată în comunicatul de presă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră