Constanța: Un mort şi trei răniţi într-un accident rutier petrecut la intrarea în oraș

Constanța: Un mort şi trei răniţi într-un accident rutier petrecut la intrarea în oraș
Foto: newsme.ro

Un şofer de 28 de ani a murit, duminică dimineaţă, după ce a intrat cu maşina într-un parapet de beton în condiţii de ceaţă, iar alţi trei tineri, aflaţi în autoturism, au ajuns la spital în stare foarte gravă, doi dintre ei în comă, medicii fiind rezervați cu privire la şansele lor de supravieţuire.

Şoferul, care se deplasa dinspre Ovidiu către Constanţa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar la un moment dat a izbit separatorul de benzi din beton aflat pe axul şoselei. În urma impactului acesta a murit pe loc, iar ceilalţi trei care se aflau în maşină au fost răniţi foarte grav şi au fost transportaţi la Spitalul Clinic judeţean de Urgenţă Constanţa.

La locul accidentului a fost necesară şi intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa care a avut nevoie de câteva zeci de minute deintervenţie pentru a reuşi să-i scoata pe tineri din maşina distrusă, transmite Mediafax.

În autoturism, poliţiştii au descoperit mai multe sticle pline pe jumătate cu alcool şi aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili dacă şoferul a condus în stare de ebrietate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`