Constanța: Bărbat arestat pentru că și-ar fi ajutat soția să se prostitueze. Posta anunțurile și o ducea la clienți

Constanța: Bărbat arestat pentru că și-ar fi ajutat soția să se prostitueze. Posta anunțurile și o ducea la clienți
Sursa Foto: Hepta.ro

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, în formă continuată, după ce și-ar fi încurajat soția să se prostitueze. El posta anunțuri pe diverse site-uri și o însoțea la clienți, dar tot el gestiona și câștigurile, informează Ziua de Constanța, care citează un comunicat al Parchetului.

Un constănțean e acuzat că și-a încurajat soția să se prostitueze

Potrivit procurorilor, din octombrie 2021 şi până în prezent, inculpatul T.D.I. a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către soția sa, prin postarea de anunțuri referitoare la prestarea de servicii sexuale pe diverse site-uri, efectuarea de plăți pentru promovarea anunţurilor, precum şi prin însoțirea ei pe timpul deplasărilor către diferiți clienți. De asemenea, tot el era cel care gestiona câștigurile obținute de femeie.

„La data de 18.10.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.10.2023 şi până la data de 16.11.2023 inclusiv, faţă de inculpatul T.D.I.”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`