Consiliul Județean Ilfov îi invită pe cetățeni sâmbătă în Parcul Mogoșoaia: „Împreună, dăm startul Maratonului Reciclării, Etapa a II-a”

Consiliul Județean Ilfov îi invită pe cetățeni sâmbătă în Parcul Mogoșoaia: „Împreună, dăm startul Maratonului Reciclării, Etapa a II-a”
Sursa foto: Facebook - Consiliul Județean Ilfov

Consiliul Județean Ilfov i-a invitat pe cetățeni în Parcul Mogoșoaia, sâmbătă, de la ora 09:30, pentru a doua etapă din Maratonul Reciclării.

CJ Ilfov, despre Maratonul Reciclării: „O inițiativă care face diferența”

Instituția a oferit detalii despre această acțiune, vineri, într-un comunicat de presă.

„𝗖𝗲 𝗳𝗮𝗰𝗲𝘁̦𝗶 𝗶̂𝗻 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱?

Vă așteptăm mâine, 𝟭𝟵 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, la 𝗼𝗿𝗮 𝟬𝟵.𝟯𝟬, în 𝗣𝗮𝗿𝗰𝘂𝗹 𝗠𝗼𝗴𝗼𝘀̦𝗼𝗮𝗶𝗮 pentru a fi parte dintr-o inițiativă care face diferența – Împreună, dăm start Maratonului Reciclării, Etapa a II-a.

CINE?

Consiliul Județean Ilfov, Primăria Comunei Mogoșoaia, Asociația Creștem România Împreună și Direcția Silvică Ilfov vă invită la 𝗠𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗿𝗲𝗰𝗶𝗰𝗹𝗮̆𝗿𝗶𝗶 – 𝗣𝗹𝗼𝗴𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗥𝘂𝗻.

Vom strânge gunoiul reciclabil din natură pentru a proteja mediul și pentru a contribui la un viitor mai sustenabil.

CUM?

Organizăm echipe de voluntari pentru a strânge deșeurile reciclabile, pregătim saci, recipiente speciale și stabilim punctele de colectare. Voluntarii vor parcurge aceste zone pentru a strânge deșeurile.

SCOPUL:

Dorim să conștientizăm împreună efectele negative ale nepăsării și să demonstrăm că proiectele pe care le facem în comunitatea Ilfov sunt făcute cu și pentru oameni.

Împreună, putem transforma această acțiune într-un pas concret către un mediu mai curat și mai sănătos pentru noi și pentru generațiile viitoare!

Haideți să ne implicăm și să facem această schimbare împreună!

Pentru informații suplimentare și înscrieri, accesați link-ul https://www.facebook.com/planteazainromania”, se arată în comunicatul CJ Ilfov.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`