HALUCINANT! Șase persoane, rănite într-un conflict la Balotești. Autoritățile au intervenit de urgență

HALUCINANT! Șase persoane, rănite într-un conflict la Balotești. Autoritățile au intervenit de urgență

Şase persoane au fost rănite, vineri, într-un conflict care a avut loc în comuna Baloteşti, județul Ilfov, şi care a fost aplanat de autorități.

”În această seară, în jurul orei 18:25, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în comuna Baloteşti din judeţul Ilfov a avut loc un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-a deplasat de îndată grupa operativă din cadrul Poliţiei Otopeni, precum şi poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale, care au intervenit cu operativitate, reuşind aplanarea conflictului”, a transmis IPJ Ilfov, citat de Agerpres.

INCENDIAR! MĂDĂLINA GHENEA, PRINSĂ ÎN FAPT CU MILIONARUL! VEZI AICI UNDE I-A PUS MÂNA (GALERIE FOTO)

În conflict, şase persoane au fost rănite, dintre care unele au fost transportate cu ambulanţa la o unitate spitalicească iar altele au refuzat deplasarea la spital.

ANAMARIA PRODAN ȘI-A LĂSAT FANII MASCĂ! A FOST PRINSĂ APROAPE DEZBRĂCATATĂ ÎN DORMITOR: CU CE BĂRBAT ŞI-A FĂCUT DE CAP (GALERIE FOTO)

Potrivit IPJ, poliţiştii au identificat persoanele participante la incident, urmând a fi stabilite cu certitudine cauzele care au generat starea conflictuală.

BOMBĂ ÎN CAZUL ELODIA! SCHELETUL A FOST GĂSIT ÎN SFÂRȘIT! CE A PUTUT SĂ-I FACĂ CIOACĂ! (GALERIE FOTO)

Totodată, în caz a fost anunţat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi pentru luarea măsurilor legale care se impun, a mai anunţat Poliţia Ilfov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`